Στάθης Ψάλτης: Ήμουν ταυτόχρονα με τέσσερις γυναίκες…

05/12/16 • 08:50 | UPD 05/12/16 • 08:50

Ο Στάθης Ψάλτης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του και δεν θα έλεγε όχι σε ένα δεύτερο παιδί! Επίσης ομολόγησε στο περιοδικό «You» ότι στο παρελθόν είχε σχέση ταυτόχρονα με 4 γυναίκες.

Έχετε απιστήσει ποτέ;

Δεν έχω απιστήσει ποτέ γιατί όταν ήμουν με 3-4 γυναίκες μαζί εκείνες το ήξεραν! Τους το έλεγα ότι εγώ είμαι μ’ εσένα και μ’ εσένα και μ’ εσένα. Φαντάσου ότι έχει τύχει να βγούμε όλοι μαζί και έλεγα: «Σήμερα θα βγω με την Άννα» και έφευγα. Αυτό δεν είναι απιστία, γιατί ήμουν ειλικρινής.

Έχετε κάνει και δεύτερο γάμο και χωρίσατε και μετά κάνατε και τρίτο. Εγώ βλέπω τη σύζυγό σας να σας κοιτάζει μέσα στα μάτια και να λιώνει. Ισχύει και για σας το ίδιο;

Θα ήμουν ψεύτης αν σου έλεγα ότι δεν είμαι και εγώ ερωτευμένος με τη Χριστίνα. Είμαστε 20 χρόνια μαζί, υπάρχει αγάπη.

Ένα δεύτερο παιδί δεν θα θέλατε να κάνετε;

Εμείς δεν παντρευτήκαμε για να κάνουμε παιδί, αλλά γιατί ο ένας ήταν ερωτευμένος με τον άλλον. Αν έρθει το παιδί καλώς να έρθει, αν όχι, πάλι καλώς να μην έρθει. Ουαί κι αλίμονο κάποιοι που ψευτοερωτεύονται για να κάνουν ένα παιδί και μετά χωρίζουν.

Είχατε και έχετε πολύ εκκεντρικό στυλ. Σας συμβούλεψε ποτέ κανένας;

Ποτέ. Δεν είχα χρόνο να κάνω συνδυασμούς στα ρούχα μου και έβαζα ό,τι να ’ναι. Και έγινε της μόδας. Φαντάσου έκανα μόδα τα δύο ρολόγια που φορούσα

Γιατί φορούσατε δύο ρολόγια;

Για να μετράω με το ένα τον χρόνο που έχασα και με το άλλο τον χρόνο που ελπίζω!