Διαζύγιο Αθηνάς Ωνάση: Η πέτρα του σκανδάλου μιλά για τη «σχέση» της με τον Αλβάρο

04/12/16 • 11:32 | UPD 04/12/16 • 11:32

Η 43χρονη Pilar Lucrecia Cordon, κόρη του βιομηχάνου Publio Cordon η οποία χαρακτηρίστηκε ως η «πέτρα του σκανδάλου» του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για όλα.

Τους τελευταίους μήνες, η 43χρονη είδε το όνομά της να γράφεται χιλιάδες φορές στα ΜΜΕ μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Η ίδια απάντησε στα δημοσιεύματα που της χρεώνουν ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου σε ένα διαζύγιο πολλών εκατομμυρίων.

Και αρνήθηκε τα πάντα, ωστόσο παραδέχτηκε ότι είχε φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι.

Μιλώντας στο ισπανικό ABC για τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει, καθώς είναι επαγγελματίας αναβάτης η Pilar Lucrecia Cordon ερωτήθηκε και για όλες τις παραπάνω φήμες.

«Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου. Με τον Αλβάρο δεν είχα καμία προσωπική επαγγελματική ή φιλική επαφή. Φίλη μου ήταν η Αθηνά» τόνισε.

Μάλιστα η ίδια πρόσθεσε ότι όταν είδε το όνομά της να πρωταγωνιστεί στα μέσα έσπευσε να πάρει τηλέφωνο την Αθηνά Ωνάση και να της εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα.

«Όταν έμαθα τα σενάρια που με ήθελαν ως την πέτρα του σκανδάλου και την αιτία του χωρισμού της Αθηνάς με τον Αλβάρο, μίλησα με την Αθηνά και της εξήγησα ότι αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η Αθηνά όχι μόνο δέχτηκε όσα της είπα, αλλά εξακολούθησε να με στηρίζει με τη φιλία της, καθώς αντιλήφθηκε πως κι εγώ είχα έρθει σε δύσκολη θέση».

Οι φήμες, που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν, είχαν άμεσες συνέπειες στην προσωπική της ζωή:

«Αναγκάστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην εκτίθεμαι στη δημοσιότητα, γιατί κάθε δική μου παρουσία προκαλούσε. Αναγκάστηκα να ζητήσω από τον σύντροφό μου να εγκαταλείψουμε για κάποιο χρονικό διάστημα τη σχέση μας, μέχρι να βρούμε και πάλι τις ισορροπίες μας», είπε και πρόσθεσε:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Η φιλία μου με την Αθηνά κινδύνευε να χαλάσει και αυτό ήταν κάτι που δεν το ήθελα. Αργότερα, μου ζήτησε συγγνώμη και ο ίδιος ο Αλβάρο και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και η Αθηνά».

Ποια είναι η Pilar Lucrecia Cordon

Η 43χρονη είναι η τρίτη κόρη του βιομηχάνου Publio Cordon που έπεσε θύμα απαγωγής από την τρομοκρατική οργάνωση GRAPO (“Ομάδες Αντιφασιστικής Αντίστασης της 1ης του Οκτώβρη”) το 1995.

Η Pilar είναι αφοσιωμένη στις επιχειρήσεις της οικογένειάς της και μένει μόνιμα στο Βέλγιο.