Τζένιφερ Άνιστον: Έχω κάνει σεξ σε αεροπλάνο με πιλότο, με δεύτερο πιλότο και με αεροσυνοδό [βίντεο]

01/12/16 • 15:52 | UPD 01/12/16 • 16:13

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις έκανε η Jennifer Aniston, η οποία ήταν καλεσμένη στο σόου της Ellen DeGeneres και έπαιξε το παιχνίδι «το έχω κάνει ή δεν το έχω κάνει».

Η 47χρονη χολιγουντιανή σταρ, δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της Αμερικανίδας παρουσιάστριας, του στυλ «έχεις κάνει σεξ σε αεροπλάνο;»
Τότε η Jennifer Aniston σήκωσε το ταμπελάκι που έγραφε «Έχω Κάνει».

Στη συνέχεια η Ellen DeGeneres, τη ρώτησε αν έχει κάνει σεξ μέσα στο πιλοτήριο. Εμφανώς αμήχανη, η Aniston σήκωσε και πάλι η ταμπέλα που έγραφε «Έχω κάνει».

«’Εχεις κάνει σεξ με τον πιλότο;», ήταν η επόμενη ερώτηση της De Generes. Η απάντηση ήταν η ίδια!

«Με τον δεύτερο πιλότο; Με αεροσυνοδό;», ρώτησε έκπληκτη η Αμερικανίδα παρουσιάστρια. Και η Aniston συνέχισε να κρατάει σηκωμένο το ταμπελάκι…

«Έχεις κάνει σεξ την ώρα που έτρωγες φιστίκια από το σακουλάκι;», ήταν η τελευταία ερώτηση του παιχνιδιού. «Τι; Αυτό είναι αηδιαστικό!», απάντησε η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός.

Δεν γνωρίζουμε αν όλα αυτά όντως συνέβησαν η αν ήταν στα πλαίσια κάποιου αστείου η κάποια υπερβολής που η αλήθεια είναι ότι υπάρχει στα περισσότερα αμερικάνικα show.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον, Μπραντ Πιτ είναι μεγάλος θαυμαστής των αεροπλάνων, ενώ μετά από σειρά μαθημάτων είναι πλέον πιστοποιημένος πιλότος…

Copy link
Powered by Social Snap