Η αποκάλυψη συνεργάτη του Κανάκη για τους ΑΜΑΝ: Δεν τολμούσες να κάνεις παράπονο [βίντεο]

25/11/16 • 13:20 | UPD 25/11/16 • 18:48

Ο Δημήτρης Εικοσιδυός που είχε συνεργαστεί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Σωτήρη Καλυβάτση στους ΑΜΑΝ, θυμάται περιστατικά από τη συνεργασία τους. Περιγράφει τον παρουσιαστή ως τον «πιο απαιτητικό συνεργάτη που είχε γνωρίσει» και όπως τόνισε, κανείς δεν τολμούσε να του κάνει κάποιο παράπονο.

«Ήταν από τους πιο απαιτητικούς συνεργάτες που είχα ποτέ γνωρίσει. Φυσικά και υπήρχαν εντάσεις γιατί ήμασταν πάνω από 25 άνθρωποι που δουλεύαμε στην εκπομπή και έπρεπε όλοι μαζί να συντονιστούμε. Υπήρξαν φορές που από τις εντάσεις μάζεψα τα πράγματά μου και ετοιμαζόμουν να φύγω. Με σταματούσαν οι υπόλοιποι της εκπομπής και μου έλεγαν: “Καν’ το κρυφά. Μην πεις στον Αντώνη ότι ετοιμάζεσαι να φύγεις γιατί θα γίνει έξαλλος», δήλωσε στο Down Town.

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι μας το είχε δηλώσει: “Όποιος ανοίξει την πόρτα και φύγει από εδώ μέσα, να μην ξαναγυρίσει”. Δεν τολμούσες να του πεις κάποιο παράπονο. Αν άνοιγες την πόρτα να φύγεις, δεν θα σου έλεγε ούτε αντίο. Είχες αυτομάτως τελειώσει για εκείνον. Ήταν αυστηρός γενικά. Δεν συγχωρούσε τις καθυστερήσεις. Ήθελε να είμαστε τυπικοί στη δουλειά μας, να είμαστε εκεί στην ώρα μας και συγχρόνως να βγάζουμε και γέλιο».

Copy link
Powered by Social Snap