Βγήκε από το Δρομοκαΐτειο η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου

21/11/16 • 13:03 | UPD 21/11/16 • 13:03

Η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου βγήκε από το Δρομοκαΐτειο και περιέγραψε τα συναισθήματά της.

«Είμαι πλέον μια χαρά. Προσπαθώ να τα βρω με τους δικούς μου. Με τους γιατρούς τα έχω πολύ καλά. Μπαινοβγαίνω στο ίδρυμα, όμως σύντομα θα πάρω οριστικό εξιτήριο», είπε η ηθοποιός, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Freddo.

Η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου βγήκε από το Δρομοκαΐτειο το Σάββατο το πρωί και αμέσως επικοινώνησε με τον πολύ καλό της φίλο και συνάδελφο Σπύρο Μπιμπίλα, για να του μεταφέρει τα ευχάριστα νέα. Οτι σύντομα θα πάρει το πολυπόθητο μόνιμο εξιτήριο από το ίδρυμα.

Η υπόθεση της Τριανταφύλλης Μπουτεράκου, της ηθοποιού που έπαιζε στα «Κλεμμένα όνειρα», από τα μέσα Οκτωβρίου έγινε πρώτη είδηση στο σύνολο του Τύπου λόγω του εγκλεισμού της σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Λίγες μέρες μετά τον εγκλεισμό της, και συγκεκριμένα στις 28 Οκτωβρίου, η ηθοποιός το έσκασε από το Δρομοκαϊτειο, καταγγέλλοντας τους γονείς της ότι εξαιτίας περιουσιακών θεμάτων την έκλεισαν εκεί χωρίς τη θέλησή της.

Πλέον, όμως, η νεαρή ηθοποιός επανέρχεται στην καθημερινότητά της. Το ίδρυμα της χορηγεί άδειες δύο και τρεις φορές την εβδομάδα. «Η Τριανταφύλλη είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, γεμάτο καλοσύνη. Έχουμε δουλέψει μαζί στην τηλεόραση και το θέατρο», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος τής έδωσε πρόσκληση για την επίσημη πρεμιέρα του στο θέατρο. Και εκείνη του απάντησε: «Οπως εσύ ήσουν και είσαι δίπλα μου, θα είμαι και εγώ κοντά σου στις 28 του μήνα».