50 Cent στη Μύκονο: Για μισή ώρα τραγουδιού με το ζόρι, πήρε 300.000 ευρώ και έφυγε

3 λεπτά
50 Cent στη Μύκονο: Για μισή ώρα τραγουδιού με το ζόρι, πήρε 300.000 ευρώ και έφυγε

O 50 Cent στην Μύκονο πήγε στη Μύκονο, τραγούδησε μισή ώρα αντί για δύο που είχε συμφωνηθεί, πήρε 300.000 ευρώ  και έφυγε.

Πέτρος Νάζος από το Mykonos Live Tv μίλησε στο Alpha Τώρα κι αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

«Ήταν το πιο καυτό Σαββατοκύριακο κι εδώ στο νησί περιμέναμε τον 50 Cent, τον πολύ γνωστό ράπερ. Ο χώρος κατακλύστηκε από κόσμο… Απογοητευτήκαμε, άργησε πάρα πολύ να βγει περίπου 2 ώρες και κουραστήκαμε όλοι. Όταν βγήκε, τραγούδησε με το ζόρι την πρώτη φορά ένα τέταρτο. Μετά τον έψησαν στο περίπου να ξαναβγεί κι ο κόσμος άρχισε να φεύγει. Γενικά έτσι είναι οι ράπερ. Θυμήθηκα και τον Snoop Dogg… Δεν είναι επαγγελματίες».




Ειδήσεις σήμερα

Δεκαπενταύγουστος: Ήθη και έθιμα της Ελλάδας για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου

Χρυσές ξαπλώστρες σε… τζάμπα παραλίες – Μπίζνες με ρεκόρ αισχροκέρδειας

Διονύσης Σιμόπουλος: Ο άνθρωπος που έμαθε το διάστημα στους Έλληνες

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν γιορτάζουν ένα χρόνο εξουσίας

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version