Δεν την προστάτεψε στη ληστεία

Απέλυσε τον σωματοφύλακά της η Κιμ Καρντάσιαν

04/11/16 • 18:44 | UPD 04/11/16 • 18:44

Ευθύνες στον σωματοφύλακα του, Πασκάλ Ντούβιερ, έριξε το ζεύγος Κιμ Καρντάσιαν και Κανιε Γουέστ, για το γεγονός πως απέτυχε να προστατεύσει την γνωστή τηλεπερσόνα ένα μήνα πριν, στην ληστεία που υπέστη στο Παρίσι.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του σάιτ Entertainment Weekly, που μίλησε με δύο ανώνυμες πηγές κοντά στο ζεύγος, η οικογένεια Γουεστ πήρε τελικά αυτήν την σκληρή απόφαση, παρά την αρχική τους στάση που έδειχνε ότι «στήριζαν» τον υπάλληλό τους απέναντι στης κατηγορίες περί ανικανότητας που δεχόταν από τα ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει η μία πηγή του site, η απομάκρυνση του ογκώδους Γερμανού δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στο προσωπικό ασφαλείας του ζευγαριού, το οποίο πρόκειται να αντικατασταθεί εξ ολοκλήρου αφού ο Κάνιε Γουεστ έχει θορυβηθεί απίστευτα από την περιπέτεια της συζύγου του. «Ο Πασκάλ βρισκόταν πολύ καιρό στην ασφάλεια του ζευγαριού. Στενοχωρήθηκαν που τον αποχωρίστηκαν γιατί τον αγαπούσαν, αλλά δεν μπορούσαν να ρισκάρουν να αφήσουν τα πράγματα όπως είχαν», ανάφερε χαρακτηριστικά η πηγή του Entertainment Weekly.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, έναν ολόκληρο μήνα μετά από τη ληστεία, η Καρντάσιαν εξακολουθεί να κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακόμα και όταν εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες η εμφάνισή της είναι λιτή και διακριτική, καμία σχέση δηλαδή με την λαμπερή και εντυπωσιακή Κιμ του παρελθόντος.