Επιθετική απάντηση του Τσαουσόπουλου στον Μουτσινά: «Δεν είχε κάτι πιο σοβαρό να ρωτήσει;»

21/11/19 • 19:29 | UPD 21/11/19 • 19:29

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε ρωτήσει τη Μελίνα Ασλανίδου αν ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος βάφει τα μαλλιά του και ο ραδιοφωνικός παραγωγός απάντησε.

Την περασμένη εβδομάδα ο Νίκος Μουτσινάς είχε καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι την Ασλανίδου. Μετά τη συνέντευξη αντέγραψε το Spill Your Guts που κάνει ο Τζέιμς Κόρντεν και την ρωτούσε πράγματα που είτε θα τα απαντούσε είτε θα έπρεπε να δοκιμάσει κάτι αηδιαστικό. Μια από τις ερωτήσεις αφορούσε τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Οι δυο τους είναι κριτές στο X-Factor και περνούν ώρες μαζί στα παρασκήνια. Επομένως, την ρώτησε για πλάκα αν ο ραδιοφωνικός παραγωγός βάφει τα μαλλιά του. Η Ασλανίδου δεν απάντησε και έφαγε το αηδιαστικό φαγητό.

Σήμερα, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος απάντησε στον Μουτσινά μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και φάνηκε αρκετά ενοχλημένος από τον παρουσιαστή.

«Αυτός που ρώτησε δεν είχε κάτι πιο σοβαρό ή ευθύ να ρωτήσει; Αυτά είναι τα γελοία της τηλεόρασης. Ενδιαφέρει κανέναν; Γιατί ρωτάνε άλλον και δεν ρωτάνε εμένα… για τον κύριο που ρώτησε, που δεν έχει και μαλλιά. Αν χρειαστεί να βάψω τα μαλλιά μου μετά από 2 μήνες και τι έγινε; Πού είναι το πρόβλημα; Δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου με άσπρα μαλλιά, δεν μ’ αρέσει».

Copy link
Powered by Social Snap