Η Κιμ Καρντάσιαν…. επέστρεψε στα social media

01/11/16 • 22:11 | UPD 01/11/16 • 22:11

H πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν επέστρεψε στα social media και συγκεκριμένα στο Facebook, για πρώτη φορά μετά τη ληστεία με θύμα την ίδια στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, ένα γεγονός που την οδήγησε στην απόφαση να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

H επιχειρηματίας που κερδίζει εκατομμύρια δολάρια χάρη στα προφίλ και στους λογαριασμούς που διαθέτει στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Instagram όπου την ακολουθούν δεκάδες εκατομμύρια φίλοι, έκανε τρεις αναρτήσεις στο Facebook αργά χθες το βράδυ. Σε καμία εξ αυτών δεν αναφέρθηκε στα δραματικά γεγονότα που βίωσε στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αντ? αυτού ανέβασε έναν σύνδεσμο με παλαιότερα βίντεο την οικογένειας Καρντάσιαν να γιορτάζει το Χάλογουιν, ένα λινκ με ιδέες του προσωπικού της βοηθού με αποκριάτικα κοστούμια, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια παλιά φωτογραφία της ίδιας που κάθεται και κοιτάζει το κινητό της τηλέφωνο.

Οι θαυμαστές της Κιμ Καρντάσιαν από κάθε γωνιά του κόσμου την καλωσόρισαν και με μηνύματα στη γαλλική, την ισπανική, την πορτογαλική και την αγγλική γλώσσα εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την επιστροφή της.