Θεοφανία Παπαθωμά: «Ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι οι Άγριες Μέλισσες θα πετύχουν»

12/11/19 • 18:43 | UPD 12/11/19 • 18:43

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Θεοφανία Παπαθωμά πρωταγωνιστεί στη σειρά Άγριες Μέλισσες και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Πέρασαν πολλά χρόνια για να δούμε ξανά τη Θεοφανία Παπαθωμά στην τηλεόραση. Μέσα σε αυτή τη δεκαετία ασχολήθηκε κυρίως με το θέατρο και με τη δικηγορία την οποία ασκεί. Η τηλεόραση είχε βγει εκτός πλάνου για το διάστημα που μεγάλωνε τα παιδιά της. Ένιωσε όμως την ανάγκη να εργαστεί ξανά, αφού πια έχουν μεγαλώσει και εμφανίστηκαν οι Άγριες Μέλισσες.

Η ηθοποιός υποδύεται τη Βιολέτα στην επιτυχημένη σειρά. Είναι πλέον μια από τις πιο έμπειρες στο αντικείμενο. Γι΄αυτό και το ένστικτο της έχει ισχυρή βάση. Και το ένστικτό της την έπεισε ότι πρόκειται για μια σειρά που θα κάνει μεγάλη επιτυχία. Κάπως έτσι αποδέχτηκε τον ρόλο.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για τους λόγους που την κράτησαν εκτός τηλεόρασης.

«Ήταν λογικό να απέχω κάποια χρόνια από την τηλεόραση γιατί έκανα τρία παιδιά, που έπρεπε να τα κυοφορήσω και να τα μεγαλώσω. Το ήθελα. Θεωρούσα ότι το να μεγαλώσω τα παιδιά μου ήταν πολύ πιο σημαντικό από την καριέρα που την είχα, ούτως ή άλλως, χορτάσει. Είχα κάνει πολλά πράγματα, είχα ζήσει την επιτυχία και ήθελα να ξεκουραστώ λίγο.

Με το που με βλέπει στο δρόμο ο κόσμος βγάζει ένα επιφώνημα. Αυτό είναι καλό. Σε μένα λειτουργεί πάντα το ένστικτο. Το ίδιο και στην τηλεόραση. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή που μου αφηγήθηκαν την ιστορία, από το πρώτο ραντεβού, την επιτυχία που θα είχαν οι Άγριες Μέλισσες. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά και με ήθος».

Copy link
Powered by Social Snap