Η αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το 4711 πριν από 2 βδομάδες και λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν, προκάλεσε αρκετή αναστάτωση και φήμες σχετικά με το τι συνέβη. Ο Γιώργος Τσαλίκης δήλωσε σε πολλές περιπτώσεις ότι ποτέ δεν είχε θέμα με τη σειρά εμφάνισης στη μαρκίζα και έλεγε στους υπευθύνους ότι η Άντζελα Δημητρίου θα μπει όπου θέλει στη μαρκίζα και την αφίσα.
Υποθέταμε ότι απ΄αυτά που έλεγε και έκανε, τουλάχιστον η Άντζελα Δημητρίου δεν θα είχε κανένα πρόβλημα μαζί του. Κι η ίδια αυτό τόνισε στους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα της παράστασης Η Παριζιάνα όπου έδωσαν το παρών. Ότι το πρόβλημά της είναι με τους ανθρώπους του 4711 και πως όσα υποστηρίζει η πλευρά τους δεν είναι αλήθεια.
Λίγο νωρίτερα όμως η στάση της προς τον τραγουδιστή έδειξε άλλα. Ο Γιώργος Τσαλίκης την είδε στο χώρο και την πλησίασε για να της μιλήσει. Η κουβέντα τους δεν κράτησε πάνω από 2-3 φράσεις και φάνηκε να κόβεται απότομα. Ο Τσαλίκης περιέγραψε τι συνέβη μετά και έδειξε φανερά ενοχλημένος.
«Γιατί να το συζητήσουμε αυτό; Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν είναι ωραίο να σου λέει ο φωτογράφος “να σας δούμε μαζί” και να λέει όχι και να φεύγει. Είναι άσχημο. Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ. Δε θα κάνω τώρα».

![Έντονα ενοχλημένος ο Τσαλίκης με την Άντζελα Δημητρίου: «Με έφερε σε δύσκολη θέση» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/11/giorgos-tsalikis-antzela-dimitriou-enohlimenos-500.jpg)











![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)






![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)