Πρόκειται για μία τριώροφη έπαυλη

Τζολί και Πιτ πούλησαν το σπίτι τους στη Νέα Ορλεάνη [εικόνα]

29/10/16 • 16:02 | UPD 31/10/16 • 12:17

Την περιουσία τους χωρίζουν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μετά την αίτηση του διαζυγίου που κατέθεσε η διάσημη ηθοποιός.

Έτσι πωλούν τα σπίτια που είχαν από κοινού. Η αρχή έγινε με το Château Miraval, το κτήμα 1.200 στρεμμάτων στο οποίο είχαν παντρευτεί, κάτω από άκρα μυστικότητα, το 2014. Η έκταση βρίσκεται στο χωριό Correns, στη Γαλλία και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, μία πολυτελή έπαυλη και έναν αμπελώνα.

Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι, εμφιάλωνε εκεί τα δικά του κρασιά. «Το σπίτι έχει εκτιμηθεί και πρόκειται να βγει στην αγορά από μέρα σε μέρα», λέει άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού στο Us Magazine. Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί πούλησαν το σπίτι τους στη Νέα Ορλεάνη. Το ακίνητο, σύμφωνα με έγγραφα τα οποία επικαλείται η USA Today, πουλήθηκε για 4,9 εκατ. δολάρια.

pitt-jolie-house-1300
  • Save

Το ζευγάρι είχε αγοράσει το σπίτι το 2007, μετά από τον τυφώνα Κατρίνα, για 3,5 εκατ. δολάρια, μετά από την απόφαση του Πιτ να δημιουργήσει ίδρυμα για την ενίσχυση της κατασκευής νέων σπιτιών σε περιοχή της Νέας Ορλεάνης. Πρόκειται για μία τριώροφη έπαυλη του 1830 με πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, 710 τετραγωνικών μέτρων.

Copy link
Powered by Social Snap