Η Κέιτ Μίντλετον ζηλεύει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

27/10/16 • 18:48 | UPD 27/10/16 • 18:48

Δημοσίευμα βρετανικού περιοδικού απομυθοποιεί το φαινομενικά ιδανικό γαλαζοαίματο ζευγάρι, τονίζοντας ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ τρελαίνει τον Γουίλιαμ με την παθολογική ζήλια της. Οι φήμες, άλλωστε, ότι κάνει τη ζωή του πρίγκιπα δύσκολη εξαιτίας της ζήλιας της δεν είναι καινούργιες.

Σύμφωνα με το «The National Enquirer», η Κέιτ έχει εμμονή και θέλει να ξέρει τα πάντα για το παρελθόν του συζύγου της και πατέρα των δύο παιδιών της. Λέγεται ότι του κάνει σκηνές ζηλοτυπίας ακόμα και για δεσμούς που του έχουν προσάψει στο παρελθόν.

Μάλιστα, το ίδιο άρθρο προσθέτει ότι η τελειομανής Κέιτ φαίνεται πως δεν μπορεί να χωνέψει ούτε το σύντομο ερωτικό δεσμό που είχαν χρεώσει κάποτε στο σύζυγό της με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αν και η σχέση αυτή δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Το δημοσίευμα συνεχίζει ειρωνευόμενο την όμορφη γαλαζοαίματη για αυτή την εμμονή της, καθώς η ίδια επέλεξε να περιμένει πολλά χρόνια στην «ουρά» των κατακτήσεων του Γουίλιαμ μέχρι να της δώσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι και να την κάνει κυριολεκτικά πριγκίπισσα! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι της είχαν δώσει το παρατσούκλι «Waitey Katie», επειδή περίμενε καρτερικά, ενώ ο Γουίλιαμ έκανε τον ένα δεσμό μετά τον άλλο.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου