Η Μαίρη Συνατσάκη για τις φωτογραφίες της που αναρτά ο πρώην της [βίντεο]

21/10/19 • 20:12 | UPD 21/10/19 • 20:12

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έκανε το...λάθος να αναρτήσει φωτογραφίες της Συνατσάκη από το παρελθόν και όλοι τους ρωτανέ γι΄αυτό.

Τι το ‘θελε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης να αναρτήσει πριν από ενάμιση μήνα φωτογραφίες που απεικονιζόταν η Μαίρη Συνατσάκη; Έδωσε την αφορμή σε πολλούς, ημών συμπεριλαμβανομένων, να ασχολούμαστε με αυτό και να έχουμε ως πρώτη απορία τον λόγο που το έκανε κι όχι κάτι σχετικό με τη δουλειά του. Το ίδιο συνέβη και στη Συνατσάκη το Σάββατο.

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Γέτι: Ο Άνθρωπος των Ιμαλαΐων», όπου είναι η φωνή του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα, η παρουσιάστρια στήθηκε μπροστά στις κάμερες για να ακούσει τις ερωτήσεις. Μία απ΄αυτές αφορούσε στις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει ο Χατζηαγγελάκης όταν πέθανε ο Πίτερ Λίντμπεργκ. Ο Χατζηαγγελάκης ασκεί τη φωτογραφία ερασιτεχνικά και ο Λίντμπεργκ είναι από τα είδωλά του. Ήταν για την ακρίβεια.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες ήταν και δύο με τη Μαίρη Συνατσάκη. Η οποία δε θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό απ΄αυτό που είπε. Ότι δηλαδή δεν έγινε κάτι κακό ή τρομερό. Απλώς ανάρτησε ένα μέρος της δουλειάς του.

«Δεν έχει ανεβάσει τίποτα προσβλητικό ο άνθρωπος και δεν έχω κανένα λόγο ούτε να θυμώσω, ούτε να προσβληθώ. Είναι όντως το κομμάτι του portfolio που έχει για τη δουλειά του. Δεν είχα κάνει like πάντως».

Copy link
Powered by Social Snap