Κώστας Αρζόγλου: «Επειδή γεμίζει το Δελφινάριο, γίνεται κάποιος σπουδαίος ηθοποιός;»

21/10/19 • 18:53 | UPD 21/10/19 • 18:53

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Κώστας Αρζόγλου κλήθηκε να σχολιάσει την αντιπαράθεση της Έλενας Ακρίτα και του Μάρκου Σεφερλή και είπε πολύ σωστά πράγματα.

Ο Κώστας Αρζόγλου έχει συνεργαστεί με την Έλενα Ακρίτα σε πάρα πολλές δουλειές. Τα Μυστικά της Εδέμ και η Βέρα Στο Δεξί είναι οι πιο πρόσφατες. Επομένως, γνωρίζει πάνω κάτω τον τρόπο που σκέφτεται και κρίνει, αλλά και τι εννοεί. Είναι επίσης ένας άνθρωπος καθόλου δογματικός και δεν έχει αρνηθεί να πει καλό λόγο για τον Μάρκο Σεφερλή. Γι΄αυτό η θέση του για τη διαφωνία τους έχει αξία.

Κληθείς από τη ρεπόρτερ του Πρωινού να απαντήσει για το ότι η Έλενα Ακρίτα δήλωσε πως δεν αλλάζει άποψη για τα όσα έχει πει για τον Σεφερλή, ο Κώστας Αρζόγλου στάθηκε κάπου στη μέση.

Ανέφερε δηλαδή ότι ο Σεφερλής έχει την προοπτική να γίνει καλός ηθοποιός αν καταπιαστεί με ένα άλλο είδος θεάτρου και τόνισε πως το γεμάτο Δελφινάριο δεν είναι απόδειξη σπουδαίου ηθοποιού.

«Να είμαι λίγο σκληρός; Οι νέοι ηθοποιοί που βιάζονται να γίνουν πρωταγωνιστές, δεν κάνουν. Να πάνε σπίτι τους. Αν δει κανείς την τηλεόραση είναι μεγάλη η δόση των μαγειρικών, των τούρκικων σίριαλ, του τι θα φορέσουμε κτλ. Ο κόσμος τα βλέπει. Ο άνθρωπος όμως που θέλει να σπουδάσει θέατρο, δεν είναι καλός σύμβουλος αυτά. Η Έλενα καλά κάνει και δεν αλλάζει λέξη, αλλά μιλάει για ένα ολόκληρο είδος θεάτρου. Ο Μάρκος θα γίνει πάρα πολύ καλύτερος ηθοποιός, όταν ανακαλύψει τον Μπέκετ. Επειδή υπάρχει πάρα πολύς κόσμος στο Δελφινάριο, αυτό τι σημαίνει; Ότι γίνεται κανείς σπουδαίος ηθοποιός;»

Copy link
Powered by Social Snap