Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – Πέθανε η μητέρα του

19/10/19 • 14:39 | UPD 19/10/19 • 15:35

Newsroom eleftherostypos.gr

Πριν από μερικούς μήνες είδε τον πατέρα του να πεθαίνει. Τώρα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καλείται να αποχωριστεί και τη μητέρα του.

Τη χειρότερη χρονιά της ζωής του διανύει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ήταν τον περασμένο Γενάρη όταν πέθανε ο πατέρας του. Λίγους μήνες μετά είδε και τη μητέρα του να «φεύγει», ύστερα από πολλές μέρες που η υγεία της δεν ήταν καθόλου καλά.

H μητέρα του παρουσιαστή πέθανε σήμερα τα ξημερώματα και ήρθε να προστεθεί στη βαριά απώλεια του πατέρα του στις αρχές του έτους. Από τα πιο τραγικά να χάνεις εντελώς τους ανθρώπους που σου έδωσαν ζωή. Αναμφίβολα είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και το μόνο που μπορεί κανείς να κάνει, είναι να ευχηθεί να ελέγξει σύντομα την οδύνη του.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Ναταλία Γερμανού έστειλε τα δικά της λόγια παρηγοριάς στον Ουγγαρέζο από την εκπομπή της.

«Πριν ξεκινήσουμε, θα ήθελα να μας επιτρέψετε όλους εμάς εδώ να στείλουμε τα συλλυπητήριά μας, την αγάπη μας, τη θετική μας ενέργεια, σε έναν συνάδελφο που πολύ αγαπάμε, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που περνάει πολύ δύσκολα αυτό το πρωινό γιατί έχασε τη μητέρα του. Να σου πούμε ότι είμαστε δίπλα σου, αυτές τις στιγμές τα λόγια είναι πολύ φτωχά και να αναπληρώσουν μία αγκαλιά που θα θέλαμε να σου κάνουμε ιδανικά τώρα, αν μπορούσαμε να σε έχουμε κοντά μας. Σου στέλνουμε την αγάπη μας. Θα περάσει και αυτό αλλά θέλει τον χρόνο του»

 

Copy link
Powered by Social Snap