«Είναι υπεύθυνος για το χάος και την κόλαση στη ζωή μου»: Η Καρλέουσα…. επανήλθε και τα «έβαλε» με τον Βράνιες

15/10/19 • 17:18 | UPD 15/10/19 • 17:18

Newsroom eleftherostypos.gr

«Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση και το χάος που υπάρχει στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο», δηλώνει η Καρλέουσα.

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το ερωτικό σκάνδαλο που την έκανε… διάσημη σε όλη την Ευρώπη, μίλησε η Γελένα Καρλέουσα.

«Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση και το χάος που υπάρχει στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Με όσα βγήκαν στην δημοσιότητα, η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο, όπως και η οικογένειά μου. Ο άνθρωπος αυτός, μου έκανε τόσο μεγάλο κακό και μετά μου έκανε και αγωγή», ανέφερε η Καρλέουσα.

«Η μητέρα μου που έφυγε πριν λίγους μήνες από την ζωή πέρασε τις τελευταίες της στιγμές με πολύ στρες και αγωνία για μένα και γι’ αυτό δεν συγχωρώ τα ΜΜΕ. Ελπίζω να το βρουν από τον Θεό, γιατί υπάρχει και το κάρμα και δεν συγχωρεί», δήλωσε.

View this post on Instagram

🤳🏻

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Από την πλευρά του ο Όγκνιεν Βράνιες ετοιμάζει το πάρτι της χρονιάς για να γιορτάσει τα 30α του γενέθλια και έχει ως καλεσμένη την Τσέτσα (γνωστή ως «Μαντόνα της Σερβίας» και αντίζηλο της Καρλέουσα, της γυναίκας με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.

Copy link
Powered by Social Snap