Η Μαρία Κορινθίου μόνο με τα εσώρουχα στο κρεβάτι [εικόνες]

14/10/19 • 10:41 | UPD 14/10/19 • 10:41

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν είναι κάποιο πρωτοφανές γεγονός. Αλλά δεν είναι και για να περάσει απαρατήρητο. Η Μαρία Κορινθίου θέλει την αμέριστη προσοχή πάντοτε.

Από φωτογραφίες της με εσώρουχα,  έχουμε χορτάσει τη φετινή χρονιά. Από τα τέλη της άνοιξης μέχρι και σήμερα, δεν έχει αφήσει κανένα κενό, κανέναν παραπονεμένο. Η Μαρία Κορινθίου είναι υποχρεωμένη να προωθεί τις συνεργασίες της με γνωστές επωνυμίες γυναικείων εσωρούχων. Είναι όμως κι υποχρεωμένη να συντηρεί το πάθος των ανδρών για εκείνη.

Κι είναι μια ευθύνη που την έχει αποδεχτεί και την απολαμβάνει. Δεν είναι άλλωστε λίγο να θεωρείσαι η πιο σέξι Ελληνίδα για πάνω από μια δεκαετία. Κάπου τόσο είναι και που την μάθαμε. Κι η αλήθεια είναι πως δεν έχει υπάρξει περίπτωση που να μην αναφέρθηκε αυτή της η ιδιότητα. Με κάθε της εμφάνιση, κάθε της φωτογραφία, το συμπέρασμα ήταν αναπόφευκτα ίδιο.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και τώρα. Η Μαρία Κορινθίου είναι καθιστή και οκλαδόν στο κρεβάτι και φοράει μόνο τα εσώρουχα της. Όλα της τα προσόντα αναδεικνύονται καθώς εκείνη έχει χαμηλώσει το βλέμμα. Φυσικά το μπούστο της είναι αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Κι αν αυτή η φωτογραφία δεν σου δίνει την πλήρη εικόνα, τότε δες την ακόλουθη που είχε αναρτήσει λίγες μέρες πριν η Μαρία. Σε οριζόντια εκτέλεση, με την ίδια να χαμογελάει.

Copy link
Powered by Social Snap