Εξώδικο από τον Δημήτρη Αποστόλου στον Αλέξανδρο Ρήγα και τον ΣΚΑΪ

10/10/19 • 20:08 | UPD 10/10/19 • 20:08

Newsroom eleftherostypos.gr

Η σειρά Room Service Πλιζ που ήταν να ξεκινήσει στον ΣΚΑΪ, δεν έχει ξεκινήσει και μετά το εξώδικο του Αποστόλου, το μέλλον κρίνεται αβέβαιο.

Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετά χρόνια ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου δεν έχουν σχέσεις. Το πάλαι ποτέ αχώριστο συγγραφικό δίδυμο φαίνεται πως θα βρεθεί και σε διαδικασία νομικής αντιπαράθεσης πέραν της παγωμάρας στις σχέσεις τους. Κι αυτό γιατί ο δεύτερος έχει κάνει εξώδικο στον πρώτο, αλλά και στον ΣΚΑΪ.

Αιτία για την διαμάχη τους είναι η σειρά Room Service Πλιζ. Μια σειρά που ήταν να ξεκινήσει από μέρες στον ΣΚΑΪ, αλλά τελικά δεν βγήκε στον αέρα, επειδή σταμάτησαν τα γυρίσματα για διάφορους λόγους. Η συγκεκριμένη σειρά είναι προφανώς μια σειρά-sequel της σειράς Κόκκινο Δωμάτιο που υπέγραψαν μαζί ο Ρήγας και ο Αποστόλου.

Ο τίτλος έπρεπε να αλλάξει υποχρεωτικά, καθώς η ταινιοθήκη του MEGA ανήκει προς το παρόν στην Τράπεζα Πειραιώς. Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης Αποστόλου θεωρεί πως είναι η ίδια σειρά και με εξώδικο στον Ρήγα και τον ΣΚΑΪ, ζητάει το μερίδιό του στα πνευματικά δικαιώματα.

Πρόκειται για μια υπόθεση που δεν είναι τόσο απλή, αφού η απέναντι πλευρά θα ισχυριστεί πως δεν είναι η συνέχεια του Κόκκινου Δωματίου. Όλα πάντως θα φανούν στο πρώτο επεισόδιο, όταν και αν προβληθεί. Αν φανεί ότι δεν είναι όντως μια συνέχεια ή αν βρουν έναν συμβιβασμό οι δύο πλευρές, τότε όλα καλά. Αν όμως ο Δημήτρης Αποστόλου δεν πειστέι, τότε η σειρά θα μπει και πάλι στο «ψυγείο» μέχρι να υπάρξει δικαστική απόφαση.

Copy link
Powered by Social Snap