Κένταλ Τζένερ και Μπέλα Χαντίντ αντάλλαξαν φιλί στο στόμα [βίντεο]

10/10/19 • 19:54 | UPD 10/10/19 • 19:54

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Μπέλα Χαντίντ είχε χθες τα γενέθλιά της και η Κένταλ Τζένερ έγινε λίγο παραπάνω διαχυτική από το συνηθισμένο προς την κολλητή της.

Η Μπέλα Χαντίντ γιόρτασε χθες τα 23 γενέθλιά της και όπως είθισται με τέτοιες περσόνες, το γλέντι κράτησε μια ολόκληρη μέρα και διόλου απίθανο να έχει και συνέχεια το Σαββατοκύριακο. Σε αυτή την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, η Χαντίντ βρέθηκε με τις κολλητές φίλες της και έκαναν πολλά. Πιο χαρακτηριστικό της wild διάθεσής τους, αυτό που συνέβη με την Κένταλ Τζένερ.

Η Κένταλ Τζένερ έχει δείξει με τις αναρτήσεις της και την συμπεριφορά της ότι είναι μια κοπέλα που αρέσκεται να κάνει τρέλες. Της αρέσει να ξεφεύγει και να κάνει πράγματα που θεωρούνται παλαβά. Γενικώς της αρέσει να ζει τη νεότητά της στο έπακρο. Κι επειδή με την Μπέλα Χαντίντ έγιναν φίλες γιατί ασπάζονται τις ίδιες απόψεις, προέβησαν σε αυτή την προκλητική κίνηση.

Η Κένταλ θέλησε να τρολάρει τους παρευρισκόμενους φωτορεπόρτερ και για να ευχηθεί χρόνια πολλά στη φίλη της την κάθισε πρώτα στο γκαζόν. Βρίσκονταν σε πάρκο εξάλλου. Στη συνέχεια έκατσε πάνω της και έσκυψε για να ανταλλάξουν ένα στιγμιαίο φιλί στο στόμα.

Copy link
Powered by Social Snap