Δεν είχαν λάβει άδεια τροχαίας για την δοκιμασία

GNTM 2: Καταγγελία στο ΕΣΡ για την δοκιμασία στο επεισόδιο της Τρίτης [βίντεο]

10/10/19 • 19:19 | UPD 10/10/19 • 19:29

Newsroom eleftherostypos.gr

Η διέλευση των κοριτσιών του GNTM 2 με βανάκι και η εν κινήσει φωτογράφιση τους στο κέντρο της Αθήνας έφερε την καταγγελία.

Όπως είθισται φέτος με το GNTM 2 και κάθε επεισόδιό του, έτσι και αυτό της Τρίτης προκάλεσε αντιδράσεις. Μόνο που αυτή τη φορά οι αντιδράσεις δεν ήταν μόνο από το κοινό και τις άλλες εκπομπές που σχολίασαν έντονα τις πρακτικές της παραγωγής. Ήρθαν κι από το ΕΣΡ με τη μορφή επίσημης καταγγελίας.

Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να υπερβαίνει λίγο τα εσκαμμένα με τις εκφράσεις της και με το GNTM  να χρησιμοποιεί τα κορίτσια αυτά με κάπως λανθασμένο και σεξιστικό τρόπο, ήταν αναμενόμενο να πάρουν τέτοια έκταση οι αντιδράσεις. Βέβαια εδώ υπήρξε ένα νομικό και πρακτικό πρόβλημα που οδήγησε την τροχαία να κάνει καταγγελία στο ΕΣΡ για το επεισόδιο της Τρίτης.

Το πρόβλημα με όσα είδαμε στο GNTM 2 την Τρίτη ήταν ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, δεν είχε εξασφαλιστεί ειδική άδεια γι΄αυτή τη δοκιμασία. Επιπλέον, η παρουσία των κοριτσιών, θεωρεί η τροχαία, ήταν πιθανό να προκαλέσουν κάποιο ατύχημα.

Copy link
Powered by Social Snap