Η φθινοπωρινή Ιωάννα Τούνη είναι εξίσου σέξι με βαθύ ντεκολτέ [εικόνα]

10/10/19 • 10:56 | UPD 10/10/19 • 10:56

Newsroom eleftherostypos.gr

Όλο το καλοκαίρι χόρτασε το κοινό της με φωτογραφίες με μαγιό. Τώρα που το μαγιό πάει στο πατάρι, η Ιωάννα Τούνη έχει άλλα όπλα.

Η φθινοπωρινή στενοχώρια έχει πάρει κι επίσημα τη θέση της και σε λίγες μέρες θα καταλάβει τους πάντες. Για τον ανδρικό πληθυσμό η στενοχώρια είναι πολλαπλής φύσεως, αφού θα υπάρξει ένα μεγάλο κενό στο feed στο Instagram. Οι καυτές Ελληνίδες celebrities δεν θα ανεβάζουν πια φωτογραφίες με μαγιό. Έχουν όμως άλλο ρεπερτόριο. Όπως η Ιωάννα Τούνη.

Προφανώς και το κενό είναι δυσαναπλήρωτο. Δεν μπορεί να αντισταθμίσει κάτι φωτογραφίες όπως την ακόλουθη. Μόνο κάτι ακριβώς ίδιο.

View this post on Instagram

Φθινόπωρο ε; 🍂

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Κι αν στην πάνω φωτογραφία η Τούνη αναρωτιέται ρητορικά-ειρωνικά αν ήρθε το φθινόπωρο, στην από κάτω το ερωτηματικό φεύγει. Έχει έρθει, έστω με αυτή την απαλότητα. Αυτή η απαλότητα είναι που της επιτρέπει να προσφέρει ακόμα τις καυτές τις εμφανίσεις στον ανδρικό πληθυσμό.

Με ένα φούξια μίνι φόρεμα, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει και μας δείχνει τα λιγότερο παινεμένα κάλλη της. Όπως τα πόδια της. Ή το στήθος της που αποκαλύπτεται με αυτό το βαθύτατο ντεκολτέ.

View this post on Instagram

🎡💕

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Copy link
Powered by Social Snap