Ο Ουγγαρέζος μιλά για την Ιλένια και επιβεβαιώνει την αιτία χωρισμού [βίντεο]

10/10/19 • 10:57 | UPD 10/10/19 • 10:57

Newsroom eleftherostypos.gr

Λίγες μέρες μετά τον απροσδόκητο χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξηγεί τον λόγο που ήρθε το τέλος.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, το Πρωινό είχε καλεσμένη την Ιλένια Ουίλιαμς και μαζί με τον Ουγγαρέζο έδειχναν να είναι καλά. Το «καλά» που υπάρχει μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Περίπου 10 μέρες μετά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωνε τον χωρισμό τους στο Πρωινό. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ακούστηκαν πολλά.

Αυτό που ακούστηκε περισσότερο από ανθρώπους που ανήκουν στον κύκλο των φίλων του παρουσιαστή, αφορούσε στην επιθυμία του να προχωρήσει η σχέση του με την Ιλένια. Κάτι που η ίδια δεν ήταν έτοιμη να το κάνει. Ειδικά σε μια φάση της ζωής της που έκανε ένα νέο βήμα στη μουσική.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και με τα λόγια του επιβεβαίωσε ότι αυτός ήταν ο πυρήνας του προβλήματος που έφερε τον χωρισμό.

«Δεν είναι για να στεναχωριόμαστε, την αγαπώ πολύ την Ιλένια, ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει, έχει μια εξαιρετική οικογένεια, απλά οι σχέσεις από ένα σημείο και μετά ή προχωρούν ή σταματούν. Ζούσαμε μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Μετακόμισα στην Κηφισιά γιατί η Ιλένια έκανε 45 λεπτά από τον Κηφισό, είχε τρελαθεί, έπρεπε να είμαστε και κοντά στους γονείς, αν το προχωρούσαμε ένα βήμα θα ήταν και δίπλα στους γονείς της. Φαντάσου να προχωρούσαμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα και να κάναμε και ένα παιδί και να ήταν τα πράγματα τώρα ακόμα πιο δύσκολα και για το παιδί. Με φοβίζει να φέρω έναν άνθρωπο στον κόσμο και να μην είμαι σωστός απέναντί του».

Copy link
Powered by Social Snap