Καμία Τούνη: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ζευγάρι με τραγουδίστρια

09/10/19 • 15:51 | UPD 09/10/19 • 15:51

Newsroom eleftherostypos.gr

Μπορεί τα δημοσιεύματα να τον ήθελαν ζευγάρι με την Ιωάννα Τούνη, όμως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φαίνεται πως...χαλαλίζεται αλλού.

Χαλάλι λέει η καρδιά του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, αλλά όχι γι΄αυτήν που γράφουν όλα τα μέσα. Η Ιωάννα Τούνη βγήκε να ξεκαθαρίσει ότι δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, επομένως δεν θα μπορούσε να έχει σχέση μαζί του. Η αλήθεια των λόγων της επιβεβαιώθηκε σήμερα το πρωί απ΄όσα είπε η Ελένη Τσολάκη.

Η Ελένη, που είναι ΠΑΟΚ και Θεσσαλονικιά, άρα έχει τις άκρες της στην ομάδα, είναι από τις πιο αξιόπιστες στο ποια είναι τελικά η νέα σύντροφός του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, όταν είχε αναφερθεί το δημοσίευμα με την Τούνη στην εκπομπή του Λιάγκα, η Τσολάκη είχε φανεί διστακτική. Στην ουσία το είχε αναιρέσει. Τώρα λοιπόν μας αποκαλύπτει ποια είναι τελικά η γυναίκα που είναι μαζί με τον Πασχαλάκη.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε για 10 χρόνια σχέση με μια κοπέλα, με την οποία χώρισαν πριν μερικούς μήνες. Το τελευταίο διάστημα φέρεται να έχει έρθει πολύ κοντά με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μάλιστα, η Τσολάκη ανέφερε ότι η Ειρήνη έχει αυξήσει τις μετακινήσεις της προς τον Βορρά το τελευταίο διάστημα.

Copy link
Powered by Social Snap