Τα Φιλαράκια είχαν δείπνο επανένωσης και η Άνιστον αποκαλύπτει λεπτομέρειες [βίντεο]

09/10/19 • 11:11 | UPD 09/10/19 • 11:11

Newsroom eleftherostypos.gr

Η εξάδα βρέθηκε μετά από αρκετό καιρό μαζί για φαγητό στο σπίτι της Κόρτνι Κοξ κι η Τζένιφερ Άνιστον αναφέρθηκε ξανά στην ιδέα επιστροφής.

Είναι κάτι που δεν θα σταματήσουν να τους ρωτάνε. Κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί με καμία άλλη σειρά στο μέλλον. Ούτε καν με το Game of Thrones δεν πρόκειται να δούμε κάτι τέτοιο. Τα Φιλαράκια συνεχίζουν να αποτελούν έναν διακαή πόθο του κοινού σε επίπεδο reboot ή sequel, αλλά αυτό θα μείνει μια φρούδα ελπίδα, αφού η Τζένιφερ Άνιστον έκοψε κάθε σενάριο.

Αρκεί μόνο μια σπίθα κάθε φορά για να φουντώσουν φήμες. Αυτή τη φορά ήταν οι κοινές φωτογραφίες των 6 στο Instagram. Σουίμερ, Πέρι, ΛεΜπλανκ, Κοξ, Κούντροου και Άνιστον βρέθηκαν για φαγητό στο σπίτι της Κοξ και η παρουσία της Άνιστον στο σόου του Χάουαρντ Στερν έδωσε μια καλή ευκαιρία για να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες από τη συνάντησή τους.

Είναι άλλωστε πολύ σπάνιο να βρεθούν μεταξύ τους. Ο Σουίμερ ζει μόνιμα στο Σικάγο κι όταν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη είναι απίθανο να συγχρονιστεί το πρόγραμμα και των 6. Αυτή τη φορά έγινε. Και ο Χάουαρντ Στερν προσπάθησε να εκμαιεύσει ό,τι μπορεί από την Άνιστον. Όχι μόνο για το δείπνο των 6, αλλά και για τις σκέψεις τους πάνω σε ένα reboot της σειράς.

«Γελάσαμε πολύ. Λείπει σε όλους μας κάθε μέρα. Εγώ δεν θα ήμουν τίποτα χωρίς αυτό. Ειλικρινά νομίζω πως θα το λατρεύαμε να γίνει reunion, αλλά αν γινόταν reboot, δε θα μπορούσαμε να υπάρξει κάτι που να είναι τόσο καλό όσο το ορίτζιναλ και θα κατέστρεφε την αίσθηση»

View this post on Instagram

A rare night and I love it.

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Copy link
Powered by Social Snap