Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η ανάρτηση του για την «επέτειο» αποχής του από τις ουσίες

03/10/19 • 15:11 | UPD 03/10/19 • 15:11

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο παρελθόν έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Σήμερα ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μπορεί να λέει περήφανα ότι νίκησε.

Λένε πως οι μεγαλύτερες νίκες που πετυχαίνει ο άνθρωπος, είναι αυτές απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό. Κι ο εαυτός όλων μας έχει τα κενά αέρος του. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ήταν για πολύ καιρό εγκλωβισμένος σε αυτά τα κενά αέρος. Μέχρι που μια μέρα κάτι άλλαξε μέσα του και μπόρεσε να βρει τη διέξοδο. Κι από τότε δεν έχει ξαναβρεθεί εκεί.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη στη Λατινική Αμερική για τα γυρίσματα της εκπομπής Celebrity Travel, όπου είναι καλεσμένος. Ο επιχειρηματίας και κριτής του My Style Rocks πήρε λίγη απόσταση από ένα ταξίδι-εμπειρία ζωής και θύμισε στον εαυτό του τη σημασία της ημέρας.

Έχοντας μοιραστεί στο παρελθόν τον εθισμό του στις ουσίες, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θυμάται ακριβώς την ημέρα που ξεκίνησε η προσπάθεια της απεξάρτησης. Χθες συμπλήρωσε δέκα χρόνια αποχής και είπε να κάνει μια σχετική ανάρτηση. Τόσο για να την έχει ως υπενθύμιση για τον νικηφόρο αγώνα του ως τώρα, αλλά και για να δώσει κουράγιο σε όσους δίνουν τη μάχη. Από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο Αργυρόπουλος έγραψε στη φωτογραφία «Η νηφαλιότητα είναι το νέο μαύρο. Γιορτάζοντας 10 χρόνια».

Copy link
Powered by Social Snap