«Ακόμη ο οργανισμός μου δεν έχει επανέλθει από τις εξωσωματικές» – Η εξομολόγηση της Κατερίνας Μάρκου

20/09/19 • 17:23 | UPD 20/09/19 • 17:49

Newsroom eleftherostypos.gr

Η ίδια αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμής της υιοθεσίας «όταν παίρναμε το γιο μας για σαββατοκύριακο και Δευτέρα έπρεπε να τον επιστρέψουμε».

Στις προσπάθειες της για εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά και στην υιοθεσία του γιου της αναφέρθηκε η πρώην βουλευτής Κατερίνα Μάρκου.

«Πετάω στα σύννεφα, μπήκε χαρά στο σπίτι μου. Ο σύζυγός μου, μου πρότεινε να βρούμε άλλους τρόπους για να αποκτήσουμε παιδί. Ακόμη ο οργανισμός μου δεν έχει επανέλθει από τις εξωσωματικές, αλλά είμαι ήδη καλύτερα. Τον γιο μου τον υιοθετήσαμε πριν γίνει ενός έτους. Είμαι λίγο αυστηρή γιατί το παιδί πρέπει να μαθαίνει και να μπαίνει σε πρόγραμμα», είπε η κυρία Μάρκου στο Happy Day.

Η ίδια αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμής της υιοθεσίας «όταν παίρναμε το γιο μας για σαββατοκύριακο και Δευτέρα έπρεπε να τον επιστρέψουμε. Την τρίτη φορά που επιστρέψαμε το γιο μας στο ίδρυμα, έκλαιγε σπαρακτικά. Πάντα αγχωνόμουν μην κάνω κάτι που δεν είναι σωστό και δεν με αφήσουν να τον υιοθετήσω».

«Είμαι σε επαφή με παιδοψυχολόγους για τον τρόπο που θα ενημερώσω τον Δημοσθένη ότι είναι υιοθετημένος. Θα πω στον γιο μου ότι είναι υιοθετημένος γύρω στα 3,5 με 4 χρόνια μέσω κάποιου παραμυθιού. Με τον σύζυγό μου μετά την υιοθεσία ξανασυναντηθήκαμε και ξανασυστηθήκαμε…», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Μάρκου.

Copy link
Powered by Social Snap