Ραμόνα Βλαντή: «Είναι ανησυχητικό που τα κορίτσια ντύνονται σαν την Τούνη» [βίντεο]

16/09/19 • 18:33 | UPD 16/09/19 • 18:33

Newsroom eleftherostypos.gr

Για άλλη μια φορά τα είπε χύμα και τσουβαλάτα η Ραμόνα Βλαντή που κριτίκαρε τη Μπέτυ Μαγγίρα, τη Μέγκυ Ντρίο και την Ιωάννα Τούνη.

Και τι δεν είπε η Ραμόνα Βλαντή στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Μεσημέρι Με τον Γιώργο Λιάγκα…Χωρίς να κρύβεται στα λόγια της, η Ραμόνα σχολίασε την παρουσία της Μπέτυς Μαγγίρα στο My Style Rocks, απάντησε στα διάφορα σχόλια της Μέγκι Ντρίο και αναφέρθηκε και στις στυλιστικές επιλογές της Ιωάννας Τούνη.

Η Ραμόνα είπε για τη Μπέτυ Μαγγίρα ότι θεωρεί πως δεν ταιριάζει στο My Style Rocks γιατί δεν είναι ενδυματολόγος ούτε έχει κάνει μόντελινγκ. Μάλιστα, είπε πως αν ήταν η ίδια στο παιχνίδι, θα σηκωνόταν να φύγει αν την έκρινε η Μαγγίρα.

Για την Ιωάννα Τούνη, η Ραμόνα Βλαντή την χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ πρόστυχη στον τρόπο που ντύνεται και χαρακτήρισε ανησυχητικό το γεγονός πως τα ρούχα της γίνονται αντικείμενο μίμησης από μικρά κορίτσια.

«Το χω πει πάρα πολλές φορές, τη συμπαθώ την ίδια και συγχαρητήρια για όσα έχει καταφέρει, αλλά για μένα είναι ανησυχητικό που τα κορίτσια θέλουν να ντύνονται όπως αυτή. Θα ήθελα να είναι λίγο πιο ντυμένα τα κορίτσια. Ας το πούμε έτσι. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο σέξι και το πρόστυχο».

Copy link
Powered by Social Snap