Η Τζούλια Νόβα είναι στην καλύτερη σωματική κατάσταση και το δείχνει φορώντας μπικίνι

11/09/19 • 17:56 | UPD 11/09/19 • 17:56

Newsroom eleftherostypos.gr

Όλο το καλοκαίρι οι αναρτήσεις της αφορούσαν εκείνη σε μια παραλία. Όλο το καλοκαίρι η Τζούλια Νόβα έδειχνε πόσο έχει δουλέψει το σώμα της.

«Το καλοκαίρι συνεχίζεται». Με αυτό το σχόλιο στην ανάρτησή της η Τζούλια Νόβα δίνει μια απειλητική υπόσχεση. Όσο οι θερμοκρασίες είναι γύρω από τους 30 βαθμούς, τόσο θα ανεβάζει φωτογραφίες της με μαγιό. Κάτι που σημαίνει πως υπάρχει ακόμα δρόμος. Όχι τόσο ποσοτικά, αλλά ποιοτικά, σε επίπεδο περιεχομένου των αναρτήσεων της όσο υπάρχει ακόμα καλοκαιρία.

Φέτος το καλοκαίρι την βάλαμε στο μυαλό μας ως πακέτο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Αρκετές αναρτήσεις στα προφίλ τους περιείχαν και τις δύο. Μαζί έκαναν διακοπές σε Μύκονο και γαλλική ριβιέρα. Η Τζούλια μάλιστα πόζαρε ως μοντέλο για την κολεξιόν με μαγιό της Παναγιώταρου. Η ένωσή τους δημιούργησε εγκεφαλικό κομφούζιο στον ανδρικό πληθυσμό.

Και μόνη της η κάθε μία το ίδιο καταφέρνει. Η Τζούλια Νόβα εν προκειμένω το πετυχαίνει με μια φωτογραφία της με μπικίνι. Εκεί φαίνεται ότι έχει γυμνάσει πολύ καλά το σώμα της και βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση που έχει υπάρξει. Απ΄όπου κι την δεις, όπου κι αν κοιτάξεις πάνω της, θα δεις κάτι σφριγηλό, κάτι σμιλεμένο. Στις δύο φωτογραφίες από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται, οι μηροί και οι γλουτοί της είναι η περί ης ο λόγος σμίλη.

Copy link
Powered by Social Snap