Η Κάιλι Τζένερ στέκεται ολόγυμνη στην αγκαλιά του Τράβις Σκοτ [εικόνα]

10/09/19 • 18:44 | UPD 10/09/19 • 18:44

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ φωτογραφίζονται για το επόμενο τεύχος του Playboy και το αποτέλεσμα θυμίζει πρωτόπλαστους.

Λένε πως ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται και η Κάιλι Τζένερ με τον Τράβις Σκοτ έχουν κι από τα δύο σε αφθονία. Κι αν το δεύτερο είναι προφανές και δεν πρόκειται να τους τελειώσει, το πρώτο δεν είναι δεδομένο. Ειδικά για ανθρώπους που ζουν σε τέτοιες ταχύτητες ζωής και ικανοποιούν γρήγορα τα θέλω τους, άρα οδηγούνται εύκολα σε τέλμα.

Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ δεν είναι πολλά χρόνια μαζί για να θαυμάσει κάποιος το ότι είναι ακόμα ερωτευμένοι. Έχουν όμως ένα παιδί, έχουν ανέλθει γρήγορα τα σκαλιά της επιτυχίας, ιδίως η Κάιλι,  οπότε κάλλιστα θα μπορούσε να τους έχει περάσει το συναίσθημα. Όχι όμως. Είναι ερωτευμένοι και δείχνουν το τι νιώθουν σε κάθε ευκαιρία.

Στη φωτογράφισή τους για το νέο τεύχος του Playboy το δείχνουν πιο πολύ από ποτέ και με κάπως…βιβλικό τρόπο. Το γράφουμε αυτό γιατί η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ στέκονται αγκαλιασμένοι σε έναν κήπο. Εκείνος φοράει παντελόνι, αλλά είναι τόπλες. Εκείνη φοράει ένα καπέλο και τίποτε άλλο. Είναι γυμνή και χωμένη στην αγκαλιά του άντρα της. Θα μπορούσε να είναι η Εύα, θα μπορούσε να είναι και ο πειρασμός για τον Σκοτ.

View this post on Instagram

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Copy link
Powered by Social Snap