Η Νικολέττα Ράλλη συνεχίζει ακάθεκτη τις καυτές πόζες με μπικίνι [εικόνα]

10/09/19 • 18:36 | UPD 10/09/19 • 18:36

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Νικολέττα Ράλλη δεν σταματάει να μας κρατάει σε μια καλοκαιρινή διάθεση, παρόλο που οι μέρες μας σπρώχνουν όλο και πιο μακριά.

Πιστέψαμε λανθασμένα ότι θα βάλει κι αυτή ένα stop, από τη στιγμή που οι διακοπές της τελείωσαν. Μόνο που οι διακοπές της δεν τελείωσαν όπως φαίνεται. Έχουν και συνέχεια. Τα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων δεν μπορούν χωρίς Νικολέττα Ράλλη. Το Αιγαίο δεν υπάρχει χωρίς αυτή. Το ίδιο ισχύει και για την πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού.

Μετά από ένα διάλειμμα παραμονής στην Αθήνα, η Νικολέττα τραβά ξανά προς τη δόξα των πολυτελών ξενοδοχείων που βρίσκονται στα νησιά. Τουλάχιστον αυτό θέλουμε να πιστεύουμε κι όχι ότι είναι μια throwback φωτογραφία αυτή που ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram. Η ίδια πάντως δεν μαρτυρά ότι πρόκειται για παλιά λήψη.

Αυτές τις μέρες φαίνεται πως βρίσκεται στην Ίο, σε ένα resort και η λήψη της έχει σκοπό να το προωθήσει, όπως βλέπουμε. Και ποια καλύτερη προώθηση από μια Νικολέττα Ράλλη να στέκεται αγέρωχη μπροστά στην πισίνα φορώντας το μπικίνι της; Πολύ περισσότερο όταν ποζάρει σχεδόν με γυρισμένη πλάτη και με τα μαλλιά της να έχουν περάσει στη μια πλευρά, ώστε να επιτείνει τον αισθησιασμό.

Copy link
Powered by Social Snap