Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την ημερομηνία της επιστροφής της [εικόνα]

10/09/19 • 19:02 | UPD 10/09/19 • 19:02

Newsroom eleftherostypos.gr

Σιγά σιγά η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται μαζί με την ομάδα της για την επιστροφή στις τηλεοπτικές επάλξεις από τη συχνότητα του Alpha.

Βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα Σεπτεμβρίου και κάθε τηλεοπτικό πρόσωπο ετοιμάζεται για την επιστροφή στον αγώνα για την τηλεθέαση. Η Ελένη Μενεγάκη δε θα λείπει ούτε αυτή τη χρονιά. Όπως δεν έχει λείψει τα τελευταία 22 χρόνια. Για άλλη μια χρονιά θα είναι στη συχνότητα του Alpha, με τη γνωστή συνταγή και με ανανεωμένη ομάδα μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Η τελική σύνθεση της ομάδας της κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό, αν και φέτος οι αλλαγές θα είναι λίγες. Θα τις δούμε όλες στο trailer, όταν αυτό κυκλοφορήσει, σε λίγες μέρες λογικά. Η Ελένη θα μπει και φέτος τελευταία απ΄όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές στον τηλεοπτικό στίβο, ούσα άλλωστε μια ιδιαίτερη συνθήκη σε επίπεδο ανταγωνισμού, αφού στη ζώνη της δεν υπάρχει κάτι να την χτυπήσει.

Φέτος βέβαια θα βρεθεί αντιμετώπη ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα, όχι όμως σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής της. Μόνο για μία ώρα περίπου. Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για την επιστροφή, η οποία, όπως ενημέρωσε με φωτογραφία της στο Instagram, θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Copy link
Powered by Social Snap