Ουγγαρέζος: «Δεν μπορώ να είμαι στην εκπομπή της Φαίης και να κάνω παρέα με τον Λιάγκα»

07/09/19 • 13:41 | UPD 07/09/19 • 13:41

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret και μίλησε για τη σχέση του με τη Φαίη και τον Λιάγκα μετά τον χωρισμό τους και ειδικά από πέρσι τον Σεπτέμβριο που μπήκε στην ομάδα του Πρωινού και συνεχίζει.

Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι παρά το παρελθόν της σχέσης του με τον Λιάγκα, που έκαναν παρέα και εκπομπή μαζί, αυτό δε μπορεί να συνεχιστεί όσο είναι στην εκπομπή της Σκορδά

Φέτος, αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, μιας και ο Λιάγκας θα βρίσκεται για περίπου μια ώρα απέναντι από το Πρωινό. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε ότι δεν κάνει παρέα με τον πρώην σύζυγο της Φαίης, ενώ αναφέρθηκε ξανά στα δημοσιεύματα που τον ειρωνεύονταν παλιότερα για τη σωματοδομή του.

«Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων και προσπαθώ πάντα να κρατώ τα προσχήματα. Δεν μπορώ να είμαι στη Φαίη και το βράδυ να βγαίνω με τον Γιώργο. Αυτό είναι δική μου επιλογή. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τον αγαπώ. Εγώ κάθε χρόνο χαίρομαι που έχω δουλειά. Τηλεόραση κάνουμε για τους τηλεθεατές, όχι για να θρέψουμε τη ματαιοδοξία μας. Αν εγκλωβιστείς σε αυτό, δεν θα απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Όχι δεν θα σου πω ότι έχω αδικηθεί. Απλά, καμία φορά είναι να σου κάτσει. Παράπονο δεν έχω, θα πεισμώσω. Η τηλεόραση είναι μια κοπέλα που δεν έχω ρίξει ακόμη.

Ούτε για τα κιλά έχω πρόβλημα. Θυμάμαι έναν τύπο μια φορά που είχε βγάλει κάτι φωτογραφίες. Με το ζόρι ήθελε να με θίξει, γι’ αυτό το έγραψε με τέτοιον τρόπο. Στεναχωρήθηκα για εκείνον και τον τρόπο που σκέφτεται. Το 2019 δεν μπορείς να θίξεις κάποιον γράφοντας ότι είναι χοντρός. Να του θίξεις τις απόψεις, αν θες. Όμως αυτό που με πείραξε περισσότερο από όλα είναι τη χρονιά που η Φαίη και ο Γιώργος έφυγαν από το Mega και κάποιοι δημοσιογράφοι πήγαν να με βγάλουν κ@λ@παιδο. Ότι δεν σεβάστηκα τους φίλους μου, δεν ήμουν συνεπής».

Copy link
Powered by Social Snap