Μπορεί εμείς οι κοινοί θνητοί να έχουμε από μέρες κόψει τις παραλίες και τα μπάνια και να είμαστε χωμένοι στα γραφεία, αλλά η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι μια κοινή θνητή. Είναι μια γυναίκα που ο ανδρικός πληθυσμός θαυμάζει σαν θεά. Γι΄αυτό έχει υποχρέωση να προσφέρει μια πιο σταδιακή πορεία από το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο.
Δεν γίνεται να κόψει μονομιάς τις αναρτήσεις της με μαγιό στο Instagram. Και δεν το κάνει. Στέκεται υπεύθυνα και συνεχίζει εκεί που οι άλλες σταματούν. Αυτή τη φορά βέβαια δεν είναι μια φωτογραφία με επίκεντρο το μπούστο της, απ΄αυτές που αναρτήθηκαν πάρα πολύ το καλοκαίρι που ολοκληρώθηκε.
Αυτή τη φορά είναι ένα πιο γενικό πλάνο. Η Νικολέττα Ράλλη είναι στον πύργο του ναυαγοσώστη, έχει ανέβει στα στερεώματα και κρεμιέται φορώντας το λευκό της μπικίνι. Το κορμί της για άλλη μια φορά εντυπωσιακό. Το σχόλιο της απειλητικά όμορφο. «Θα συνεχιστεί για πολύ αυτή η δουλειά» λέει κι αυτό σημαίνει πως θα ακολουθήσουν μερικές ακόμα μέχρι να πιάσουν τα κρύα.
https://www.instagram.com/p/B2ES8_1I55R/









![Αυστραλία: Η συγκλονιστική διάσωση οδηγού από δημοσιογράφο μέσα από πλημμυρισμένο όχημα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/befunky-collage-1-66-300x200-jpg.webp)











