Η Ελένη Χατζίδου γέννησε κι ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία του μωρού

02/09/19 • 19:04 | UPD 02/09/19 • 19:04

Newsroom eleftherostypos.gr

Την περίμενε καιρό αυτή τη μέρα. Η Ελένη Χατζίδου ενημέρωσε πριν από λίγο το κοινό της μέσω Instagram ότι γέννησε την κόρη της.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού από σήμερα το πρωί κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη και η τραγουδίστρια δεν έχασε ευκαιρία να κάνει την πρώτη ανάρτηση στο Instagram με την κλασική φωτογραφία με τα ποδαράκια του μωρού.

Η Ελένη Χατζίδου ευχαρίστησε το νοσοκομείο στο οποίο γέννησε και τον γυναικολόγο της που όλα πήγαν κατ΄ευχήν και εξέφρασε την αγάπη κι ευγνωμοσύνη της στον σύντροφό της Ετεοκλή Παύλου.

«Δεν υπάρχουν λόγια γι΄ αυτό το θαύμα…
Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά κ με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα!
Σ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ.
Η ζωή μας πια έχει άλλο νόημα…
@eteoklispavlou σ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο.
Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου Βασίλειο Τσιρώνη για αυτό το υπέροχο ταξίδι…
#2/9/2019».

View this post on Instagram

Δεν υπάρχουν λόγια Γι αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά κ με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ❤️ Η ζωη μας πια έχει άλλο νόημα… @eteoklispavlou σ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο👨‍👩‍👧 Ευχαριστώ πολύ το προσωπικο του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου Βασίλειο Τσιρώνη για αυτό το υπέροχο ταξίδι… #2/9/2019

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on

Copy link
Powered by Social Snap