Η Φουρέιρα ποζάρει με μπικίνι σε μια λήψη από κάτω προς τα πάνω που κολάζει [εικόνες]

23/08/19 • 19:30 | UPD 23/08/19 • 19:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Το κορμί της Ελένης Φουρέιρα είναι για χάζι από οποιαδήποτε πλευρά και να το δει κανείς. Στην προκειμένη, είναι ακόμα περισσότερο.

Αν μας έβαζαν με το ζόρι να ονοματίσουμε μια Ελληνίδα που είναι συνώνυμη με το σέξι, τότε θα λέγαμε κάποια άλλη εκτός της Φουρέιρα. Κι αυτό γιατί την Ελένη δε χρειαζόμαστε κανένα ζόρι για να της αποδώσουμε αυτόν τον τίτλο. Αβίαστα πάει το μυαλό σε εκείνη. Αβίαστα φτάνει το ονοματεπώνυμο της στα χείλη. Αβίαστα την τοποθετούμε στον θρόνο της.

Πάντοτε διέθετε αυτή τη φυσική κατάσταση, αλλά εδώ κι ενάμιση χρόνο πρέπει να έχει πιάσει το ταβάνι της. Κι έχει ένα πολύ υψηλό ταβάνι, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Πραγματικά αψεγάδιαστη. Σε βαθμό που οι γραφίστες που επεξεργάζονται τις φωτογραφίες της από φωτογραφίσεις, δεν κουράζονται καθόλου. Σε 5 λεπτά έχουν τελειώσει.

Την αιτία των όσων γράφονται παραπάνω, μπορείτε να την δείτε στις ακόλουθες φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της Φουρέιρα. Εκεί η λήψη γίνεται με την κάμερα να τραβάει από κάτω προς τα πάνω και την Ελένη να κοιτάζει με μια απαράμιλλα ανέμελη γοητεία, καθώς ο αέρας φυσάει τα μαλλιά της. Η συγκεκριμένη λήψη βοηθάει πολύ περισσότερο να καταλάβει κάποιος πόσο εντυπωσιακό σώμα διαθέτει η Ελένη.

Το ζεβρέ μπικίνι της δίνει και έναν τόνο μιας αχαλίνωτης ελευθερίας, μιας αδέσμευτης αγριάδας που διακρίνει το physique της Ελένης.

View this post on Instagram

Wet and wild like a zebra 🦓

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Copy link
Powered by Social Snap