Η Ιωάννα Τούνη και πάλι με μικροσκοπικό μπικίνι [εικόνα]

23/08/19 • 18:12 | UPD 23/08/19 • 18:12

Newsroom eleftherostypos.gr

Τις διακοπές της στο Μπαλί θυμάται η Ιωάννα Τούνη, παρόλο που είναι πολύ πρόσφατες, και συνεχίζει να αναρτά φωτογραφίες που έβγαλε εκεί

Θα περίμενε κανείς να μην έχει την διάθεση να θυμάται την Ινδονησία όπου πήγε για κάμποσες μέρες. Ήταν ένα ταξίδι που σύμφωνα με τα λεγόμενα της αποτέλεσε την ύστατη προσπάθεια της και του Νώντα Παπαντωνίου να σώσουν τη σχέση τους. Μια προσπάθεια που απέβη άκαρπη. Όμως η Ιωάννα Τούνη έχει αρκετό υλικό από το Μπαλί και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες.

Κρίνοντας εκ του θεάματος, πολύ καλά κάνει η Ιωάννα, αφού προσφέρει τροφή για σκέψη, ενεργοποιεί τη φαντασία με τις φωτογραφίες της. Μόνο και μόνο το να την βλέπεις είναι αγλάισμα ψυχής. Πολύ περισσότερο όταν βρίσκεται σε ένα εξωτικό μέρος και φοράει μόνο το μπικίνι της.

Δεν είναι κρυφό ότι διαθέτει ένα κορμί που μπορεί να γίνει πρότυπο. Δεν προβάλλει το σούπερ αδύνατο. Προβάλλει το juicy και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για μια υγιή εικόνα για οποιοδήποτε κοριτσάκι. Είναι ταυτόχρονα και μια σαγηνευτική εικόνα για οποιοδήποτε αγοράκι οποιασδήποτε ηλικίας. Η Ιωάννα Τούνη φοράει το λευκό της μπικίνι που, όπως πάντα, καλύπτει τα βασικά τσίμα τσίμα και διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

Copy link
Powered by Social Snap