Η Σάλμα Χάγιεκ ξαπλωμένη στην ακροθαλασσιά με πολύ πληθωρικό μπούστο [εικόνες]

22/08/19 • 20:31 | UPD 22/08/19 • 20:31

Newsroom eleftherostypos.gr

Σάλμα Χάγιεκ σε πολλαπλές λήψεις. Η ηθοποιός ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες της στην παραλία και το στήθος της έκλεψει τις εντυπώσεις.

Στην επαγγελματική της καριέρα έχει μπροστά της την πιο μεγάλη πρόκληση. Μπαίνει στο σύμπαν της Marvel ως η ηγέτιδα των Eternals και θα αποτελέσει μαζί με την Αντζελίνα Τζολί την παλιά φρουρά. Μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία των γυρισμάτων για την πρώτη ταινία, η Σάλμα Χάγιεκ απολαμβάνει τη θάλασσα στην πατρίδα της στο Μεξικό.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram από την κάπως απομονωμένη παραλία στο εξοχικό της, η Χάγιεκ μας υπενθύμισε τους λόγους που όλος ο ανδρικός πληθυσμός την ερωτεύτηκε. Μόνο η σέξι προφορά της δε μπορούσε να αποτυπωθεί στις φωτογραφίες. Όλα τα υπόλοιπα πήραν τη θέση τους.

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι ξαπλωμένη στην ακροθαλασσιά και απολαμβάνει τα κύματα που σκάνε πάνω στο κορμί της και την παρασέρνουν. Όλο αυτό το κάνει φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό που είναι εφαρμοστό στο κορμί της. Κι όταν κάτι είναι εφαρμοστό στη Σάλμα, σημαίνει πως τονίζει τα ούτως ή άλλως πλούσια σημεία στο κορμί της. Εν προκειμένω είναι το μπούστο της που κυριαρχεί στις εικόνες.

«Κάποιες φορές θες απλά να παραδοθείς και να αφήσεις τα κύματα να σε κινήσουν και να σε αγκαλιάσουν» έγραψε η 52χρονη Μεξικανή στο σχόλιο της ανάρτησης.

Copy link
Powered by Social Snap