Η Ελευθερία Ελευθερίου σε μια ακόμα ανάρτηση με τις καμπύλες της να κολάζουν [εικόνες]

22/08/19 • 18:25 | UPD 22/08/19 • 18:25

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένα γνώριμο θέαμα για το φετινό καλοκαίρι θα αντικρύσει όποιος δει τη σημερινή ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Instagram.

Τι είναι αυτό που έχει συμβεί με την Ελευθερία Ελευθερίου φέτος το καλοκαίρι; Δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί τον ανδρικό πληθυσμό. Τον έχει διαρκώς σε μια εγρήγορση και σε μια καταπάτηση των φαντασιώσεων του. Σε όποια παραλία και να βρεθεί, σε όποιο νησί και να πάει, θα βρει την ευκαιρία να βγάλει μερικές φωτογραφίες της με μαγιό και να προσφέρει ανεξέλεγκτο θέαμα.

Ειδικά από τη στιγμή που έκανε τη νέα της σχέση, οι αναρτήσεις της έχουν ανέβει επίπεδο ως προς το πόσο σέξι είναι. Θα περίμενε κανείς το αντίθετο, αλλά όχι. Η Ελευθερία έχει πλέον ένα κορμί πληθωρικό…κατά τόπους και δεν επιτρέπει σε κανέναν να ξεστρατίσει από το αέναο κοίταγμα.

Οι δύο ακόλουθες φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Κύθνο και από εκεί μας έχει προσφέρει μια πλειάδα από καυτές φωτογραφίες. Εδώ την βλέπουμε να έχει ξαπλώσει μπρούμυτα σε μια παραλία φορώντας ένα λαχανί μπικίνι. Αυτό που προσέχει το μάτι με την πρώτη στιγμή, είναι τα οπίσθια της που είναι στην πιο πληθωρική τους κατάσταση.

View this post on Instagram

🌴

A post shared by EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle) on

Copy link
Powered by Social Snap