Άλλη μια ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με μπραζίλιαν μαγιό που όλοι θα ασχοληθούν μαζί της [βίντεο]

19/08/19 • 15:28 | UPD 19/08/19 • 15:28

Newsroom eleftherostypos.gr

Μετά τη φωτογραφία με το κακό photoshop που έγινε αιτία για να δεχτεί αρνητικά σχόλια, η Ιωάννα Τούνη μονοπωλεί και πάλι το ενδιαφέρον.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ήταν από τα κεντρικά θέματα συζήτησης στα social media. Κάτι η ανομβρία ειδήσεων του Αυγούστου, κάτι ότι τέτοια θέματα πουλάνε πολύ, δεν ήθελε ιδιαίτερη προσπάθεια από εκείνη για να τη συζητάνε. Αρκούσε ένα κακό photoshop σε φωτογραφία της για να το πετύχει. Αυτή τη φορά η Ιωάννα Τούνη θα συζητηθεί για καλό λόγο και πάλι.

Αν δει κανείς το σώμα της στο βίντεο που ανέβασε, θα αναρωτηθεί τι λόγο έχει να κάνει photoshop και να κρύψει τις καμπύλες της. Μιλάμε για ένα υπέροχο σώμα που πολλοί θα το ήθελαν πλάι τους και πολλές θα ήθελαν να το έχουν. Σε ένα μεγάλο βαθμό είναι κι η ίδια κάπως παράλογη με τη δημόσια εικόνα της. Όπως και αρκετές διάσημες άλλωστε. Αποτέλεσμα αυτού να βλέπουμε υπερβολική επεξεργασία στις φωτογραφίες και ένα αποτέλεσμα όπως αυτό του Σαββάτου που η Ιωάννα Τούνη δεν είχε πλάτη.

Στο ακόλουθο βίντεο, όπου ευτυχώς δε μπορεί να κάνει επεξεργασία, η Ιωάννα Τούνη κάθεται στην πλώρη ενός σκάφους, πάνω στο οποίο επιβαίνουν η ίδια με τις φίλες της. Η ανάρτηση είναι από τους Αντίπαξους, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνουν κρουαζιέρα γενικά στα Επτάνησα. Η Τούνη στέκεται καθιστή φορώντας ένα μαύρο μπραζίλιαν μπικίνι και η κάμερα τραβάει από πίσω. Κάπως έτσι απολαμβάνει το μάτι θέα στα φημισμένα της οπίσθια.

View this post on Instagram

🇬🇷 Endless Blue.

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Copy link
Powered by Social Snap