Τόπλες και με μπραζίλιαν μαγιό η Χριστίνα Κολέτσα [εικόνα]

17/08/19 • 15:16 | UPD 17/08/19 • 15:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Να τρελάνει μια και καλή τον ανδρικό πληθυσμό βάλθηκε η Χριστίνα Κολέτσα που με τη λήψη της φωτογραφίας προκαλεί πνευματικό παροξυσμό.

Αυτό κι αν είναι ένα από τα πιο όμορφα θεάματα του καλοκαιριού. Μια από τις πιο ωραίες φωτογραφίες που έχουμε δει στο Instagram. Κι είναι ωραίες όχι γιατί είναι σπάνιες. Αλλά γιατί περιέχουν τη Χριστίνα Κολέτσα. Αν την αφαιρέσεις, είναι απλώς μια ακόμα φωτογραφία. Με εκείνη αποκτά άλλες διαστάσεις. Όπως κι αν είναι. Ακόμα και με πιτζάμες και άβαφη.

Φανταστείτε πως αλλάζει η οπτική τώρα που η Χριστίνα δεν είναι με αυτή την περιβολή. Για την ακρίβεια, λίγο ακόμα και δεν θα ήταν με καμία περιβολή. Και θα μας έκανε την καρδιά περιβόλι. Όχι ότι τώρα αλλάζει κάτι. Πάλι καταφέρνει να ανακατέψει το μυαλό και τα συναισθήματα κάθε άντρα.

Η Χριστίνα Κολέτσα κάθισε μπροστά σε μια πισίνα όπου απολαμβάνει το μπάνιο της. Δίπλα της ένα ποτήρι κρασί. Από πάνω της σύννεφα και μια ατόφια καλοκαιρινή συννεφιά. Εκείνη τοποθετεί την κάμερα ή ζητάει να την φωτογραφίσουν από πίσω. Κι αυτό γιατί αν τη φωτογράφιζαν από μπροστά, θα έπρεπε να καλύψει το γυμνό της στήθος. Τώρα δείχνει απλώς την πλάτη και καταλαβαίνουμε πως είναι τόπλες.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το μαγιό της είναι μπραζίλιαν και όπως είναι καθιστή, αποκαλύπτονται πολλά…

Copy link
Powered by Social Snap