Η Νικολέττα Ράλλη είναι από άλλο πλανήτη με αυτό το μπικίνι [εικόνα]

13/08/19 • 17:05 | UPD 13/08/19 • 17:05

Newsroom eleftherostypos.gr

Όσα κι αν έχουμε δει από εκείνη φέτος, δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτή τη φωτογραφία. Η Νικολέττα Ράλλη στην πιο πληθωρική της φωτογραφία.

Κάθε φορά είναι σαν την πρώτη φορά με τη Νικολέττα Ράλλη. Το θέαμα, όσο κι αν έχει αποκαλυφθεί πολλάκις στο Instagram φέτος το καλοκαίρι, μοιάζει να ανανεώνεται σε κάθε φωτογραφία που αναρτά. Τούτη τη φορά η Νικολέττα είναι στην πιο πληθωρική της εκδοχή. Σε βαθμό που όλες οι προηγούμενες φωτογραφίες της να καθίστανται απλές.

Λένε πως η πραγματική αξία ενός θεάματος φαίνεται στην αντίδραση του πρώτου δευτερολέπτου. Εκεί που δεν έχεις πάρει χρόνο να αναλύσεις τι είναι αυτό που έχεις δει και το μέσα σου παίρνει τα ηνία. Σε αυτή τη φωτογραφία της Νικολέττας Ράλλη η πρώτη αντίδραση είναι ένα μεγάλο «Οου». Σαν να έχεις στραμμένο το βλέμμα σου κάπου και όπως το γυρίζεις στην ευθεία, να βρίσκεται κάτι σε πολύ κοντινή απόσταση και να σε τρομάζει. Να κάνει το πάνω μέρος του σώματος να πηγαίνει προς τα πίσω σαν τον Νίο στο Matrix.

Η Νικολέττα Ράλλη ταξίδεψε πριν λίγες μέρες στην Πάτμο για το επόμενο στάδιο των διακοπών της μετά τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Σε κάθε μέρος είχε κάτι διαφορετικό να προσφέρει ως εικόνα. Στην Πάτμο, που έχει μια σαφώς λιγότερο νοθευμένη ομορφιά από τ΄άλλα δύο, απέκτησε κι η ίδια κάτι πρωτόγνωρο. Με μια μπαντάνα στο κεφάλι η Νικολέττα Ράλλη πόζαρε πάνω σε ένα σκάφος στα ανοιχτά της θάλασσας. Με ένα υπέροχο χαμόγελο. Με τον ήλιο να την αγκαλιάζει.

Με το μπικίνι που φορούσε, έδωσε στο στήθος της μια ακόμα πιο πληθωρική έκδοση, αλλά δεν είναι το μόνο σημείο που θα κοιτάξει κάποιος. Ολόκληρη είναι κάτι το μοναδικό.

Copy link
Powered by Social Snap