Η Ρίτα Όρα ποζάρει γυμνή με πλάτη γυρισμένη και εξάπτει τη φαντασία [εικόνα]

24/07/19 • 16:00 | UPD 24/07/19 • 16:00

Newsroom eleftherostypos.gr

Καιρό είχε να μας απασχολήσει με αυτόν τον τρόπο η Ρίτα Όρα κι είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε πως θα αφήσει εντελώς πίσω της τέτοια καμώματα. Υπήρξε ένα διάστημα πριν 3-4 χρόνια που δεν περνούσε βδομάδα χωρίς μια δημόσια εμφάνιση με αμφιλεγόμενες στυλιστικές επιλογές. Από τότε πέρασε στο επόμενο στάδιο, όπου τα πράγματα έγιναν λίγο πιο artistic, πιο καλλιτεχνικά αισθησιακά.

Είναι δύσκολο να εξηγηθεί με λόγια και να τεθεί η διαχωριστική γραμμή. Όπου τα λόγια στερεύουν, έρχεται η εικόνα να καταδείξει την ουσία της. Κι η φωτογραφία που ανάρτησε η Ρίτα Όρα στο προφίλ της δεν είναι απλώς καλλιτεχνική. Θυμίζει polaroid, θυμίζει δεκαετία του ’90, θυμίζει καταγραφή με βιντεοκάμερα με VHS κασέτα. Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που κάτι παράγει στο μυαλό.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε να ανάψει ένα φιτίλι στη φαντασία, αλλά το φιτίλι φούντωσε γρήγορα στη σκέψη. Η Ρίτα Όρα ποζάρει γυμνή, με γυρισμένη την πλάτη κι έχει τοποθετήσει τα χέρια της στο στήθος της. Το κάνει ώστε η πόζα της να έχει μια πιο προφίλ τοποθέτηση και να φανεί το στήθος τόσο όσο. Χωρίς να δείχνει κάτι ακατάλληλο, αλλά δείχνοντας κάτι που εξάπτει τη φαντασία.

View this post on Instagram

🖤💫

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Copy link
Powered by Social Snap