Ζέτα Μακρυπούλια: Φτάνει πια με την ερώτηση για το αν θα παντρευτώ με τον Μιχάλη

22/07/19 • 16:04 | UPD 22/07/19 • 16:04

Newsroom eleftherostypos.gr

Πραγματικά είναι να απορεί κάποιος με τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ακόμα και τα αξιοπρεπή όμως η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ αποφεύγει εδώ και χρόνια τις συνεντεύξεις γιατί ξέρει ότι το πράγμα θα κιτρινίσει. Μέχρι που σήμερα την είδαμε να μιλάει στην καλοκαιρινή εκπομπή της Ζαρίφη και του Σταματόπουλου.

Η απόδοση να της κάνουν μια ερώτηση που η ίδια θα ενοχληθεί και από καιρό έχει «κόψει» τέτοια θάρρη, ήταν στο 1.05. Κι όμως αποδέχτηκε να μιλήσει σε μια δημοσιογράφο της εκπομπής. Τι ακριβώς περίμενε άραγε;

Η Ζέτα Μακρυπούλια ρωτήθηκε αποκλειστικά και μόνο για τα προσωπικά της και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Την ώρα που έχει μια αξιόλογη παράσταση να κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, έκατσε μπροστά στην κάμερα μιας ξεκάθαρα κουτσομπολίστικης και κιτρινιάρικης εκπομπής για να απαντήσει σε ερωτήσεις που από χρόνια την ενοχλούν.

Πρώτα τη ρώτησαν για το ενδεχόμενο να είναι μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη κριτές στο talent show Final-4 που θα έχει ο ΑΝΤ1 του χρόνου.

«Είναι καθαρά δική του απόφαση, δεν εμπλέκομαι σε αυτά. Δεν ξέρω. Δεν έχω πρόβλημα να είναι. Πριν από μερικά χρόνια θα είχα. Τώρα πια είμαστε και οι δύο επαγγελματίες και αν συμβεί θα το αντιμετωπίσουμε. Είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι και κάνουμε αυτά που κάνουν όλα τα ζευγάρια. Συζητάμε τις προτάσεις μας, τους προβληματισμούς μας, τις φοβίες μας. Όχι μόνο με τον σύντροφό μου αλλά και με τους φίλους μου. Ακούω τις γνώμες τους και μετά κάνω αυτό που θέλω».

Μετά απ΄αυτή την επαγγελματική/προσωπική ερώτηση, ήρθε και η βαθιά προσωπική. Η δημοσιογράφος που προφανώς δεν γνωρίζει άλλες ερωτήσεις πέραν αυτού του είδους και είχε πάρει σαφείς εντολές από την αρχισυνταξία της εκπομπής, τη ρώτησε αν θα παντρευτεί με τον τραγουδιστή. Η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε φανερά ενοχλημένη.

«Φτάνει πια με αυτήν την ερώτηση! Όσα χρόνια ζω τη θυμάμαι! Αν αισθανθώ την ανάγκη να επισημοποιήσω τη σχέση μου με το Μιχάλη θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε».

Αλήθεια, ποιες ήταν οι προσδοκίες της κυρίας Μακρυπούλια;

Copy link
Powered by Social Snap