Τόπλες σε παραλία της Κύθνου η Ελευθερία Ελευθερίου [εικόνα]

19/07/19 • 17:16 | UPD 19/07/19 • 17:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Έχει γίνει πλέον η καλοκαιρινή σταθερά. Η Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκει ελεύθερο χώρο στην προσοχή μας και την αποσπά εξ ολοκλήρου. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κύθνο για διακοπές και πιθανότατα εμφανίσεις σε κάποιο μαγαζί. Μπορεί και όχι. Είναι στην Κύθνο πάντως και με αυτά που κάνει δημιουργεί σίγουρα αύξηση στην ζήτηση που έχει το νησί τουριστικά.

Αν είναι να βγεις αυτές τις μέρες σε άδεια και σκέφτεσαι που έχεις κανονίσει να πας για διακοπές και δεις τις αναρτήσεις της Ελευθερίας, θα αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες για την επιλογή σου. Θα εξετάζεις κάθε πιθανότητα για να βρεθείς εντελώς τυχαία στην Κύθνο. Εκτός κι αν έχεις επιλέξει ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων, οπότε…μπίνγκο.

Η Ελευθερία Ελευθερία ξημεροβραδιάζεται στις παραλίες του νησιού και παίρνει τις πιο καυτές της πόζες για να προσφέρει υλικό στους ακόλουθούς της. Σε μια απ΄αυτές τις πόζες τη βλέπουμε να έχει μαζέψει τα ράστα μαλλιά της για να μείνει το κορμί της ακάλυπτο κι απ΄αυτά. Το πάνω μέρος του μπικίνι απουσιάζει και το κάτω δεν το λες ιδιαίτερα κανονικό σε μέγεθος. Κι αφού το ένα χέρι κρατάει τα μαλλιά, το έτερο καλύπτει το γυμνό της στήθος.

Τα σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί από πάνω της για να καλύψουν τον καυτό ήλιο από την πιο καυτή Ελευθερία που μόλις έχει βγει απ΄το νερό και είναι υπέρμετρα σέξι.

View this post on Instagram

Other view #click 📷 #kythnos #vacation

A post shared by EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle) on

Copy link
Powered by Social Snap