Κόνι Μεταξά: Είμαι μονογαμική, δε μπορώ τις χαλαρές σχέσεις

18/07/19 • 18:20 | UPD 18/07/19 • 18:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Αν κάποιος βασιστεί στην εικόνα που αποκομίζει από εκείνη από τα social media, θα θεωρήσει ψευδή τη δήλωση της όπως παρουσιάζεται στον τίτλο. Όμως η εικόνα που δείχνει κάποιος στα social media δε σημαίνει πως αποτελεί και τον πλήρη ορισμό της ζωής του. Αυτό ισχύει για όλους και σίγουρα ισχύει για την Κόνι Μεταξά που είναι εύκολα παρεξηγήσιμη απ΄αυτά που κάνει στο Instagram.

Αυτό έχει φανεί στο πρόσφατο παρελθόν και πιθανότατα να συμβεί στο μέλλον, αφού η ίδια δεν έχει καμία διάθεση να εναρμονιστεί με τα θέλω των ακόλουθων. Κάνει αυτό που την εκφράζει και αυτό που νιώθει.

Αυτό έκανε και με την φωτογράφιση και συνέντευξη που έδωσε στο Playboy η Κόνι Μεταξά. Οι περισσότεροι στάθηκαν λογικά στο φωτογραφικό περιεχόμενο, μιας και μιλάμε για μια πολύ σέξι κοπέλα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα λόγια της, κυρίως στην ερώτηση για το αν είναι ανοιχτόμυαλη ή παραδοσιακή στις ερωτικές της σχέσεις.

«Είμαι ανοιχτόμυαλη σε όλα, εκτός από τις ανθρώπινες σχέσεις. Στις φιλίες και στις ερωτικές σχέσεις είμαι πιο παραδοσιακή. Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι βασικά και, όσο ανοιχτόμυαλος κι αν είσαι, παραμένουν σταθερά. Δεν θα μπορούσα να έχω ποτέ μια χαλαρή σχέση. Είμαι μονογαμική και δεν θα ανεχόμουν τίποτα διαφορετικό. Εννοείται πως είμαι μια χειραφετημένη γυναίκα. Δουλεύω και δεν περιμένω από τον άνδρα να με φροντίσει. Αλλά μου αρέσει να φροντίζω τον σύντροφό μου, να μαγειρεύω κτλ. Και το ίδιο ακριβώς πράττω και με τους φίλους μου. Πιστεύω ότι αυτές οι αξίες δεν πρέπει να χάνονται».

Copy link
Powered by Social Snap