Η Κάιλι Τζένερ και η Ελληνίδα κολλητή της προκαλούν παροξυσμό με τις καμπύλες τους [εικόνες]

17/07/19 • 15:16 | UPD 17/07/19 • 15:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Ούσα η πιο νέα δισεκατομμυριούχος σε παγκόσμιο επίπεδο, οφείλει να το αποδεικνύει και στην πράξη. Όχι μόνο με τα έξοδα της για προσωπικά αντικείμενα όπως ακριβά ρούχα ή αυτοκίνητα. Η Κάιλι Τζένερ δεν φείδεται χρημάτων, ειδικά όταν γίνονται στο πλαίσιο επένδυσης. Έτσι, πήρε τις φίλες της και πήγαν στα νησιά Τέρκς και Κάικος για να φωτογραφηθούν με τα προϊόντα που της ανήκουν.

Αυτή η περιουσία έγινε κυρίως από τα διάφορα είδη καλλυντικών και ενδυμάτων που φέρουν τη σφραγίδα της. Για να τα προωθήσει κάνει διαρκώς ταξίδια και φωτογραφίσεις. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως δε μπορεί να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να απολαύσει με την κοριτσοπαρέα της διακοπές σε ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Καραϊβικής. Άλλωστε, τα κορίτσια ξενυχτάνε πάνω από δυο-δυο.

Η Κάιλι Τζένερ πήρε τρεις φίλες της, μεταξύ των οποίων και την εντυπωσιακή Ελληνίδα Αναστασία Καρανικολάου ή αμερικανιστί Στέισι. Οι δυο τους είναι αχώριστες και σε αυτές τις διακοπές φροντίζουν να το αποδείξουν και διά…των οπισθίων. Αναφερόμαστε σαφώς στις καμπύλες τους που αφθονούν και στις δύο. Σε μια φωτογραφία που ανάρτησε η Στέισι, τις βλέπουμε να είναι ξαπλωμένες τόπλες στην πισίνα φορώντας μαύρο μπραζίλιαν μαγιό.

View this post on Instagram

catching rays ☀️

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Η Κάιλι κλέβει τις εντυπώσεις και μόνη της με αναρτήσεις όπως η ακόλουθη. Μια σειρά από φωτογραφίες με επίκεντρο το μπικίνι της. Κάθε φωτογραφία αναδεικνύει και ένα πληθωρικό μέρος του σώματος της. Σε μία μάλιστα τραβάει το κάτω μέρος του μαγιό προς τα πάνω για να τονιστούν περισσότερο αυτά τα μέρη.

View this post on Instagram

a bikini kinda life 🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Copy link
Powered by Social Snap