Απίστευτο: Νεαρή έστειλε φωτογραφία διακοπών στους γονείς της και φάνηκε το σεξουαλικό βοήθημα [εικόνες]

10/07/19 • 21:57 | UPD 10/07/19 • 21:57

Newsroom eleftherostypos.gr

Νεαρή έστειλε φωτογραφία στο WhatsApp στους γονείς της που από αμέλειά της φαινόταν στην άκρη σεξουαλικό βοήθημα

Ένα ζευγάρι έπαθε σοκ, όταν συνειδητοποίησε που είχε στείλει την selfie τους.

Πιο συγκεκριμένα η 22χρονη Βρετανίδα Κέλσι, πόζαρε στον καθρέφτη μαζί με τον φίλο της Έλλιοτ και έστειλε την τρυφερή φωτογραφία στην μητέρα της στο WhatsApp.

Ωστόσο δεν υπολόγισε στην «περιέργεια» του πατέρα της ο οποίος ζούμαρε στην επίμαχη εικόνα και «τα έπαθε όλα». Μία συσκευασία λιπαντικού βρισκόταν μπροστά στον καθρέφτη.

Η αντίδραση των γονιών στην φωτογραφία

Η Κέλσι δεν κρατήθηκε και τουίταρε την ανταλλαγή μηνυμάτων, μαζί με την λεζάντα: «Συγνώμη μπαμπά. Δεν θα σου ξαναστείλουμε άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές που έχουμε βγάλει βιαστικά».

H ανάρτηση που έκανε πάταγο στο διαδίκτυο, αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε η κοπέλα με την μητέρα της, προσπαθώντας να μαζέψει ότι μπορούσε.

Η μητέρα της απάντησε αρχικά: «Ο μπαμπάς λέει πολύ ωραίες φωτογραφίες, ωραίο μπουκάλι durex».

 

Η Κέλσι εργάζεται ως υπάλληλος νοσοκομείου, έβαλε λίγη φαντασία , είπε ότι δεν ήταν μπουκάλι durex αλλά κρέμα για το γόνατο.

Ωστόσο οι γονείς δεν έδειξαν να μασάνε και η μητέρα απάντησε «Ο μπαμπάς έκανε ζουμ», για να λάβει την απάντηση: «Ο Ελλ έχει παγώσει».

Η ανάρτηση έκανε «αίσθηση» στο διαδίκτυο έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 3.800 retweets και 46.000 likes.

Απαντώντας σε αυτή, ένας χρήστης έγραψε: «Ω φίλε, δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω από αυτές τις διακοπές» με έναν άλλον να προσθέτει: «Κι εγώ το ίδιο θα πάθαινα. Έχω κοκαλώσει κι εγώ» και έναν τρίτο να αναφέρει: «Ο απόλυτος τρόμος».

Copy link
Powered by Social Snap