Χρήστος Σπανός: Βγαίνω με την κόρη μου και με ρωτάνε με ποια βγήκα [βίντεο]

26/06/19 • 20:50 | UPD 26/06/19 • 20:50

Newsroom eleftherostypos.gr

Είναι μια διαρκής απορία πώς καταφέρνει ο Χρήστος Σπανός να μοιάζει διαρκώς με 30-35άρη κι όχι με έναν 45άρη με κόρη 17 ετών.

Για αρκετά χρόνια κρατάει αυτή η κολώνια. Ο Χρήστος Σπανός έχει πάψει να γερνάει και δεν δείχνει με τίποτα την πραγματική του ηλικία. Κι αυτό δεν οφείλεται μόνο στις κάμερες ή την τηλεόραση. Κι από κοντά είναι τουλάχιστον 5-6 χρόνια νεότερος της ηλικίας του. Γεννημένος το 1974, ο ηθοποιός έχει φτάσει στο σήμερα να έχει ήδη μια κόρη 17 ετών κι αυτό είναι ένα ακόμα εντυπωσιακό στην περίπτωση του.

Μιλώντας στο Πρωινό εξηγεί πως είναι η σχέση του με την σχεδόν ενήλικη κόρη του και, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τυχαίνει συχνά να τους περνάνε για συνομήλικους. Ένας φίλος του μάλιστα θεώρησε πως είχε βγει κρυφό ραντεβού μια μέρα που τον είδε με την κόρη του έξω.

Ο Χρήστος Σπανός αναφέρθηκε με περηφάνια τόσο στην κόρη όσο και στη σύζυγο του, την οποία επαίνεσε για την μαγειρική της.

«Δεν ήμουν ποτέ από τους ανθρώπους που λένε ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια. Αλλά όταν ερωτεύεσαι, κι εγώ ερωτεύτηκα πολύ, θες να φτιάξεις τον δικό σου πυρήνα. Περάσαμε την εφηβεία με την κόρη από τέλος δημοτικού και κράτησε μέχρι πριν λίγο καιρό. Όταν γεννήθηκε αποφάσισα να έχουμε μια σχέση πολύ ανοιχτή. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να μη φοβάται και να μη ντρέπεται να πει αυτό που θέλει. Εμείς είχαμε άγχος να μη βγει φάλτσα η μικρή. Κυρίως η μαμά της λόγω της μουσικής της καριέρας. Είμαι πολύ περήφανος γι΄αυτή. Η γυναίκα μου, και γι΄αυτό με ζηλεύουν οι φίλοι μου, είναι καταπληκτική μαγείρισσα».

Copy link
Powered by Social Snap