Η Ελένη Μενεγάκη βάζει αντιηλιακό στα πόδια της και ανεβάζει τη θερμοκρασία [βίντεο]

26/06/19 • 20:31 | UPD 26/06/19 • 20:31

Newsroom eleftherostypos.gr

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Ελένη Μενεγάκη είχε σπόνσορα γνωστό brand αντηλιακών και φρόντισε να το δείξει με τον πιο σέξι τρόπο.

Στο δικό της μυαλό μπορεί να φαίνεται ως η πιο λογική κίνηση. Για αντηλιακά μιλάει, τι πιο λογικό από το να ρίξει δύο «φσσστ» στα πόδια της και να αρχίσει να τα τρίβει; Μόνο που όταν μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη, κάθε της κίνηση έχει το στοιχείο του σέξι σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Εδώ το διαθέτει στον μέγιστο βαθμό για πάρα πολλούς λόγους.

Ο ένας απ΄αυτούς είναι το καλοκαιρινό της ντύσιμο. Μια κολλητή μίνι φούστα, κίτρινες γόβες και μια ροζ μπλούζα με ένα διακριτικό ντεκολτέ. Τα ρούχα εφαρμόζουν πάνω της και αναδεικνύουν το χυμώδες αλλά και εμφανώς αδυνατισμένο της σώμα.

Ένας δεύτερος λόγος είναι η κίνηση. Η Ελένη Μενεγάκη ρίχνει το σπρέι στα πόδια της, που υποβοηθούνται από το φως του στούντιο και αποκτούν μια πιο σέξι όψη. Ο βασικότερος λόγος όλων όμως είναι ολόκληρη η ίδια. Λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να προκαλέσουν αναταραχή στο ανδρικό κοινό. Μένουν ακόμα δύο εκπομπές για να κλείσει η σεζόν και φαίνεται πως θα έχει ακόμα δύο τέτοιες στιγμές.

Copy link
Powered by Social Snap